Jim Carrey:

- Jeg er ikke den samme

Jim Carrey mistet ekskjæresten, ble saksøkt av svigerfamilien og tok pause fra rampelyset. Nå åpner han seg om den tunge tiden.

TILBAKE I RAMPELYSET: Etter flere års pause fra skuespillerkarrieren, er Jim Carrey tilbake igjen med en ny TV-serie. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE I RAMPELYSET: Etter flere års pause fra skuespillerkarrieren, er Jim Carrey tilbake igjen med en ny TV-serie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har vært preget av stor sorg, frustrasjon og depresjon for den kjente skuespilleren og komikeren Jim Carrey (56), for mange kjent som «gummiansiktet».

Det var i 1994 at Carrey gjorde sitt første store gjennombrudd med filmen «Ace Ventura». Senere gjorde han stor suksess med filmer som «Masken», «Dum og dummere» og «Bruce Almighty».

Det er gjennom sistnevnte filmer Carrey har fått kallenavnet «gummiansiktet», dette på grunn av sine mange elleville ansiktsbevegelser. Han har også vunnet hele to Golden Globes for sine hysteriske roller i ovennevnte filmer, sammen med hele 49 andre priser og 94 nominasjoner.

Tross suksessen ble det likevel brått stille fra den populære skuespilleren.

Alt raknet

Det var i 2015 at livet hans ble totalt snudd på hodet.

For tre år siden tok Jim Carreys ekskjæreste Cathriona White sitt eget liv, bare 27 år gammel. Carrey var med på å bære kista hennes fra kirka til gravplassen, og framsto tydelig preget av stundens alvor.

Senere ble han saksøkt av hennes familie, som ga ham skylden for selvmordet.

Med Whites eksmann, Mark Burton, i spissen, ble det påstått at Carrey var ansvarlig for at hun hadde tilgang på rusmidlene som førte til hennes død. Burton gikk til søksmål og hevdet at skuespillerens «enorme formue og kjendisstatus» gjorde at han klarte å få tak i narkotikaen White døde av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer