- Jeg er ikke blitt bælfeit enda

Men dansen har TV 2-stjernene lagt på hylla.

UTE AV DANSEN: Håvard Lilleheie og dansepartner Elena Bokoreva røk ut av «Skal vi danse» i begynnelsen av november, mens Stine Buer og dansepartner Tom Erik Nilsen måtte gi tapt i oktober.  Foto: Stella Pictures
UTE AV DANSEN: Håvard Lilleheie og dansepartner Elena Bokoreva røk ut av «Skal vi danse» i begynnelsen av november, mens Stine Buer og dansepartner Tom Erik Nilsen måtte gi tapt i oktober. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Både «Showman»-stjerne Håvard Lilleheie (37) og komiker Stine Buer (39) har røket ut av årets sesong av TV 2-programmet «Skal vi danse».

Håvard og dansepartner Elena Bokoreva måtte gi tapt i begynnelsen av november, mens Stine og dansepartner Tom Erik Nilsen forsvant ut fra parketten i oktober.

Til Seher.no innrømmer begge stjernene at det har vært tungt å ikke lenger være med i den populære dansekonkurransen.

- Det har vært skikkelig tungt. Men samtidig så har det jo vært tre timers trening, syv dager i uka, så jeg er egentlig utslitt. Men jeg hadde kanskje blitt enda bedre trent hvis jeg hadde fått vært med to-tre uker til, sier Buer, som var blant kjendisgjestene tilstede på førpremieren av NRK-serien «Påpp & Råkk» tirsdag, til Seher.no.

Også Lilleheie, som skred ned den røde løperen på «Cornelis»-premieren på Klingenberg onsdag, kunne avsløre at han har følt seg litt «tom» etter danse-exiten.

- Det har vært veldig tomt. Litt rart og meningsløst liksom, humrer han.

Ifølge Lilleheie har han ikke trent dans siden han forlot parketten, og programlederen sier til Seher.no at han har lagt dansen på hylla.

- Danseformen har jeg lagt vekk. Den og dansen la jeg vekk på direkten. Jeg tenkte «nå er jeg stemt hjem, nå må jeg se framover». Det er den eneste riktige holdningen å ha, sier han.

TV-stjernen, som ble åtte kilo slankere i løpet av programmet, avviser imidlertid at han har gått opp det han gikk ned selv om han har sluttet å danse.

- Jeg er ikke blitt bælfeit enda, så det er jo hvertfall noe. Jeg gikk jo ned åtte kilo underveis, men føler meg lett og fin foreløpig. Så får vi håpe jeg klarer å opprettholde dét da hvertfall, sier han.

Ifølge Stine, som kom sammen med tv-kollega Kristin Skogheim på premierefest, merker hun fortsatt effekten av de intense treningsøktene.

- Jeg hadde jo ikke trent på to år, og så skulle jeg plutselig begynne å trene syv dager i uka. Det merker man. Så jeg har blitt skikkelig sterk i beina etter all den dansingen på høye sko. Det var virkelig kjempegøy, sier Buer, mens Skogheim nikker og ler ved siden av:

- Det er helt villt. Hun har blitt så mye tightere i kroppen!

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdager kl. 19.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Vi har lagt på oss i skal vi danse