Tore Petterson:

- Jeg er ikke blind

«Skal vi danse»-dommeren gir en oppdatering på øyeproblemene.

BRUKER BRILLER: Hver lørdag er Tore Petterson (t.h) å se i «Skal vi danse», stort sett med briller på. Dette på grunn av et øyeproblem han har slitt med i lang tid. Her med sine meddommere. Foto: NTB Scanpix
BRUKER BRILLER: Hver lørdag er Tore Petterson (t.h) å se i «Skal vi danse», stort sett med briller på. Dette på grunn av et øyeproblem han har slitt med i lang tid. Her med sine meddommere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august avslørte «Skal vi danse»-dommeren Tore Petterson (40) at et fremmedlegeme inne i øynene hans har løsnet, og at han derfor har problemer med synet.

Øyeproblemet kom frem i podkasten «Kommentarfelt - Adam og Tore», som han har sammen med kameraten Adam Schjølberg (37), og Petterson kunne også fortelle at han som følge av dette har måttet slutte å kjøre bil. I 40-åringens tilfelle er dette en utfordring, da han kjører mye i forbindelse med jobben han gjør som foredragsholder.

Til Se og Hør fortalte Petterson den gang at han har slitt med øyeproblemene en stund, men at det brått ble mye verre. Blant annet fører dette til at han får dobbeltsyn og sliter med å se folks ansikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer