- Jeg er ikke bitter for at jeg røk ut av «Mesternes mester»

Den tidligere skihopperen Anette Sagen er svært fornøyd med sin egen innsats i programmet.

SEOGHØR.NO: For to uker siden hadde årets sesong av suksess-programmet «Mesternes mester» premiere på NRK1.

I år er det de kjente idrettspersonene Bjørn Maaseide, Jan Åge Fjørtoft, Anette Sagen, Anne Jahren, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Ragnhild Gulbrandsen, Claus Lundekvam, Siri Eftedal Seland og Thor Hushovd som kjemper mot hverandre i håp om å stå igjen som vinner til slutt.

Lørdag kveld var det den tidligere skihopperen Anette Sagen (31) som måtte pakke sakene og reise fra gjengen.

Hun tar imidlertid exiten med et smil.

- Det var en opplevelse for livet å være med. En herlig gjeng og mye moro, forteller Anette Sagen til Se og Hør. 

«Mesternes mester» ble i år spilt inn i Monaco der de ti tidligere idrettsutøverne bodde sammen mens serieinnspillingen pågikk. Samtidig kjempet de mot hverandre om den gjeve tittelen «Mesternes mester».

 

Saken fortsetter under bildet

 

HARDE KONKURRANDER: I første episode måtte deltakerne konkurrere i den tøffe konkurransen "Jerngrep". Anette Sagen er nummer fire fra venstre.  Foto: Roy Darvik/Rubicon
HARDE KONKURRANDER: I første episode måtte deltakerne konkurrere i den tøffe konkurransen "Jerngrep". Anette Sagen er nummer fire fra venstre. Foto: Roy Darvik/Rubicon Vis mer

I hver episode av programmet må de topptrente utøverne gjennom svært fysisk og psykisk utfordrende konkurranser som virkelig setter deres egenskaper på prøve. 

Sagen på sin side innrømmer at hun er svært fornøyd med sin egen innsats i konkurransen.

- Jeg er ikke bitter for at jeg røk ut! Jeg er bare glad for at jeg har kommet så langt som jeg faktisk gjorde, sier den tidligere skihopperen til Se og Hør. 

Det var i fjor det ble kjent at Anette Sagen valgte å legge opp idrettskarrieren. I dag er 31-åringen tilbake på skolebenken som sykepleierstudent.

- Uten motivasjon har jeg ikke det som må til for å være best. Jeg vil ikke drive med dette hvis jeg ikke kan være best, fortalte Sagen til NRK i mars i fjor.

Se flere intervjuer med årets «Mesternes mester»-deltagere her:

LES OGSÅ: Anette Sagen lider av kronisk søvnsyndrom 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.