Heidi Montag om Lauren Conrad:

- Jeg er ikke bikkja di

Den lange feiden mellom de to realitystjernene virker fremdeles ikke å være helt over.

AV-OG-PÅ VENNSKAP: Lauren Conrad og Heidi Montag hadde et turbulent forhold i den populære MTV-serien «The Hills». Foto: Mtv/Kobal/REX/NTB
AV-OG-PÅ VENNSKAP: Lauren Conrad og Heidi Montag hadde et turbulent forhold i den populære MTV-serien «The Hills». Foto: Mtv/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå over 15 år siden første episode av «The Hills» rullet over tv-skjermene i USA, og gjorde hovedpersonene til noen av landets heteste realitystjerner.

Serien bød på mye drama, høy partyføring, plastisk kirurgi og trøblete forhold.

Heidi Montag (34) og Spencer Pratt (37) var to av de mest profilerte fjesene i de fire årene serien gikk, og duoen skapte en rekke overskrifter - blant annet med sine økonomiske problemer og endeløse krangler med familiene sine.

I tillegg havnet de to stadig på kanten med de andre i serien, og Montag, som gjennomgikk hele ti operasjoner på en og samme dag i 2009, lå også i en bitter feide med Lauren Conrad (35) i flere år.

Nå kommer 34-åringen med nye stikk til sin tidligere venninne.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

«Kunne vært milliardær»

Det var da Montag onsdag gjestet podkasten «Call Her Daddy» at hun åpnet opp om sine tanker rundt Conrad og hennes karrierevalg. Tv-profilen mener nemlig at «The Hills»-kollegaen og Conrads rival, Kristin Cavallari (34), har vært mye smartere enn henne etter at serien ble tatt av lufta.

- For å være helt ærlig, så synes jeg Kristin er den mest suksessfulle. Jeg synes ikke Lauren har fått det til slik hun burde. Hun kunne vært Kylie Jenner. Hun var kjempeflink med sminke og burde ha startet med tutorials. Hvis hun hadde hatt et bra team rundt seg, så hadde hun vært milliardær nå, fortalte hun programleder Alexandra Cooper, ifølge E! News.

Montag fortsatte videre med å si at Conrad slett ikke har fått stablet karrieren på beina slik hun lett kunne ha klart ettersom det var nettopp henne som hadde hovedrollen og fortellerstemmen i den populære realityserien.

- Hun var showets stjerne, den største kjendisen, elsket av fansen, og hadde et stort team bak seg. I tillegg hadde hun fortellerstemmen. Ingen får det. Kylie Jenner fikk det ikke. Hun skulle vært styrtrik, hevdet hun.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

«Hvordan våger du?»

Likevel sa også den tidligere «Celebrity Big Brother»-stjernen at hun alltid kommer til å være glad i Conrad, men at hun hatet hvordan hun oppførte seg mot ektemannen Spencer Pratt under «The Hills»-tiden.

Lauren og Spencer mislikte nemlig hverandre sterkt og hadde en rekke krangler, og da Heidi begynte å date ham, så skal Lauren ha truet med å sparke Heidi fra tv-showet.

- Hvordan våger du? Jeg er ikke bikkja di. Ja, jeg setter pris på at du fikk meg med i serien, men det betyr ikke at du eier meg eller at du kan fortelle meg hvordan jeg skal leve livet mitt. Det setter jeg virkelig ikke pris på, minnes Montag at hun konfronterte Conrad med, ifølge nettstedet.

I 2019 ble det gjensyn med flere av «The Hills»-stjernene i tv-seriens oppfølger «The Hills: New Beginnings» som fremdeles ruller på skjermene.

LES OGSÅ: Tv-stjernen svarer på hete romanserykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer