Ariana Grande:

- Jeg er ikke barnevakten eller mammaen hans

Sangstjernen beskriver forholdet til eksen som «giftig».

SKUFFET: Denne uken langet Ariana Grande ut mot en fan som hevdet at hun hadde skyld i ekskjærestens dårlige oppførsel i etterkant av bruddet. Foto: Kevin Mazur / Getty Images / NTB Scanpix
SKUFFET: Denne uken langet Ariana Grande ut mot en fan som hevdet at hun hadde skyld i ekskjærestens dårlige oppførsel i etterkant av bruddet. Foto: Kevin Mazur / Getty Images / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mai ble det kjent at forholdet mellom superstjernen Ariana Grande (24) og rapperen Mac Miller (26) hadde tatt slutt etter nesten to år.

Grunnen til bruddet var ifølge TMZ at de begge hadde svært travle hverdager, og dermed ikke hadde tid til hverandre.

BRUDD: Tidligere denne måneden ble det kjent at musikerparet Ariana Grande og Mac Miller har gått hvert til sitt. Foto: Splash News / NTB Scanpix
BRUDD: Tidligere denne måneden ble det kjent at musikerparet Ariana Grande og Mac Miller har gått hvert til sitt. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Snaue to uker etter at bruddet ble kjent, ble det avslørt at 24-åringen angivelig har funnet lykken på ny, med «Saturday Night Live»-komiker Pete Davidson (24).

Ariana og komikeren skal ha kjent hverandre helt siden 2016, da hun var vert for en av «Saturday Night Live»-episodene. Det er ikke kjent hvordan de to har gjenopptatt kontakten nå.

Saken fortsetter nedenfor.

ROMANSERYKTER: Pete Davidson og Ariana Grande møttes i 2016, og nå skal de ha funnet tilbake til hverandre - nå i en romantisk setting. Foto: Eric Jamison / INVISION / NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Pete Davidson og Ariana Grande møttes i 2016, og nå skal de ha funnet tilbake til hverandre - nå i en romantisk setting. Foto: Eric Jamison / INVISION / NTB Scanpix Vis mer

Sangfuglens nye flørt kommer fra New York, og er kjent fra en rekke humorproduksjoner etter mange år i komibransjen, melder E! News.

- Hjerteknusende

Kort tid før forholdet ble kjent, ble sangerens ekskjæreste arrestert etter å angivelig ha krasjet bilen sin i påvirket tilstand, for så å løpe fra åstedet.

I etterkant av arrestasjonen skrev en fan på Twitter at det var Ariana som hadde skyld i eksens oppførsel, ifølge E! News.

«Mac Miller krasjet bilen og ble arrestert etter at Ariana Grande dumpet ham for en annen fyr. Dette etter at han har lagt hele hjertet sitt i et album med sanger kun til henne. Dette er hjerteknusende», står det blant annet i innlegget.

Ariana slo tilbake

Innlegget gikk ikke ubemerket hen, og 24-åringen så seg nødt til å svare på beskyldningene, da hun følte seg urettferdig behandlet.

«Hvor absurd er det ikke at du minimaliserer kvinnelig selvrespekt ved å si at noen bør bli i et giftig forhold fordi han har skrevet et album om meg, noe som for øvrig ikke er sant», skriver hun.

«Jeg er ikke barnevakt eller mamma, og ingen bør føle at de er nødt til å være det. Jeg har brydd meg og prøvd å støtte ham, men å skylde på kvinner for menns manglende evne til å holde styr på seg selv - det er et stort problem», fortsetter 24-åringen.

Til slutt skriver hun at hun hadde det svært vanskelig da hun selv satt midt oppe i problemene til ekskjæresten, og at hun ber for at både han og kvinner i lignende situasjoner som henne selv kommer seg ut av det.

I skrivende stund har ikke Mac Miller kommentert beskyldningene fra ekskjæresten.

Kjent hverandre i flere år

Ariana og Mac Miller ble sist fotografert sammen i mars under Madonnas private Oscar-etterfest.

Det tidligere paret har kjent hverandre i mange år, og i 2013 spilte de inn musikkvideoen til Arianas låt «The Way» sammen.

Det var under MTV Video Music Awards i september 2016 at Grande bekreftet at hun og Mac var et par. Det skjedde da MTVs rød løper-vert Charlamagne Tha God (36) spurte henne hvor rapperen var, etter at hun dukket opp alene.

Saken fortsetter under.

EKSKJÆRESTER: Etter to år sammen ble det til slutt for mye for Ariana Grande å måtte passe på kjæresten sin som om hun var moren hans. Foto: David X. Prutting / Rex / Shutterstock
EKSKJÆRESTER: Etter to år sammen ble det til slutt for mye for Ariana Grande å måtte passe på kjæresten sin som om hun var moren hans. Foto: David X. Prutting / Rex / Shutterstock Vis mer

- Han er støttende. Det er helt greit å være alene selv om man har en «boo» (kjæreste, jour.anm.), svarte hun, ifølge Daily Mail.

Flere kjendis-ekser

Mac Miller er imidlertid ikke den eneste rapperen Ariana har vært sammen med. I oktober 2014 bekreftet hun at hun var i et forhold med artist Big Sean (30).

Kun åtte måneder etter gikk det profilerte paret hver til sitt, noe deres talspersoner avslørte via en pressemelding.

- Vi ber om at media respekterer deres ønske om privatliv rundt den personlige hendelsen. De har begge to dyp omsorg for hverandre og beholder vennskapet, sier deres talspersoner i en pressemelding til UsWeekly.com.

LES OGSÅ: Blåser i alderskritikken

MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert. Video: CNN. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer