I SLEKT: Artist Marion Ravn og årets Idol-vinner har samme familietre.  Foto: Andreas Fadum
I SLEKT: Artist Marion Ravn og årets Idol-vinner har samme familietre. Foto: Andreas FadumVis mer

- Jeg er i slekt med Ingvar

Marion Ravn og Idol-vinneren deler familietre

SEOGHØR.NO: Det var Ingvar Olsen (24) som trakk den lengste strået i fredagens Idol-finale på TV2. Han var selvsagt strålende fornøyd med å gå helt til topps i konkurransen. 

- Jeg bare jubler!! Jeg er så fornøyd! Nå blir det feiring med fenalår og pils, jublet han like etter at han ble annonsert som vinner.

- I slekt med Ingvar

Artist Marion Ravn opptrådte på finaleshowet med låten "Better than this". På etterfesten avslørte hun at hun er i familie med årets Idol-vinner.

- Jeg fikk akkurat vite at jeg faktisk er i slekt med Ingvar. Det er lenger ut enn tremenning, så jeg vet ikke hva vi kalles. Men begge foreldrene mine kommer fra Nord-Norge så det er egentlig ikke så rart. Han er definitivt en bra vinner av Idol, smiler Marion overfor Se og Hør.

Ingvar fikk vite om familiekoblingen med Marion for første gang på finalefesten.

- Det er jo gøy det! Da har jeg jo noe å slekte på. Jeg har aldri møtt henne før nå, sier Ingvar til Se og Hør.

SANG PÅ FINALESHOWET: Artist Marion Ravn opptrådte med singelen "Better than this" på fredagens Idol-finale. Foto: Andreas Fadum
SANG PÅ FINALESHOWET: Artist Marion Ravn opptrådte med singelen "Better than this" på fredagens Idol-finale. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Har det veldig fint

Marion koste seg på Idol-scenen. Hun er aktuell med nytt album "Scandal vol 1", og storkoser seg med sin nye musikk. 

- Det var veldig gøy å spille her i kveld. Låten min har blitt spilt i hver delfinale når deltagerne får et tilbakeblikk på sin tid i Idol, så det var veldig fint å komme hit for å spille låten live på finalen, forteller Marion til Se og Hør.

Etter at Marion deltok i Hver gang vi møtes har karrieren fått en enorm opptur. Nå ser hun frem til å holde konserter for fansen over hele Norge på nyåret.

- Jeg har det kjempefint for tiden. Det er mye spennende som skjer for tiden. Etter jul skal jeg reise Norge rundt med det nye albumet, det gleder jeg meg til, forteller Marion.

LES OGSÅ: Her er årets vinner

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.