- Jeg er i live på grunn av ham

Tilfeldigheter gjorde at stjernen ikke var hjemme da familien ble drept.

<strong>TAKKER FORLOVEDEN:</strong> Hudson tror hun kunne vært død i dag om ikke forloveden David Otunga hadde overtalt henne til å reise til Florida, og ikke hjem. Foto: Stella Pictures
TAKKER FORLOVEDEN: Hudson tror hun kunne vært død i dag om ikke forloveden David Otunga hadde overtalt henne til å reise til Florida, og ikke hjem. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I oktober 2008 ble sangstjernen Jennifer Hudsons mor og bror drept i deres hjem utenfor Chicago.

I ettertid har Hudson selv unngått å snakke om den dypt tragiske hendelsen, men nå åpner hun seg opp i et intervju med bladet Ebony.

I intervjuet forteller Hudson at hun sannsynligvis ikke hadde levd i dag, hadde det ikke vært for forloveden, David Otunga.

- Det er en av tingene som reddet livet mitt, fordi jeg ville trolig ha vært hjemme med moren min da det skjedde. Men David ba meg om å komme til Florida til ham, i stedet for å reise hjem til Chicago, sier hun til bladet.

Det gjorde stjernen, som nå selv virker overrasket over at hun endelig tør å snakke om den vonde tiden.

- Jeg reiste til ham, og det er derfor jeg fortsatt er her. Jeg har aldri sagt dette før, og jeg kan ikke tro at jeg sier det nå.

Otunga og Hudson har sønnen David Jr. (2) sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vekttapet mitt er større enn å vinne Oscar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer