BLIR TOBARNSFORELDRE: Maria Haukaas Mittet og ektemannen Hans Marius Hoff Mittet. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
BLIR TOBARNSFORELDRE: Maria Haukaas Mittet og ektemannen Hans Marius Hoff Mittet. Foto: Tore Skaar/Se og HørVis mer

- Jeg er i god form

Gravide Maria Haukaas Mittet er mindre bekymret enn sist hun hadde barn i magen.

SEOGHØR.NO: Lørdag står den populære artisten Maria Haukaas Mittet (36) på scenen under finalen av NRK-konkurransen «Stjernekamp».

FINALEKLARE: Lørdag kjemper Haukaas Mittet mot Trine Rein i finalen av Stjernekamp. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
FINALEKLARE: Lørdag kjemper Haukaas Mittet mot Trine Rein i finalen av Stjernekamp. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
MINDRE BEKYMRET: Den populære artisten er ikke like engstelig nå som sist hun ventet barn. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
MINDRE BEKYMRET: Den populære artisten er ikke like engstelig nå som sist hun ventet barn. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Alene på scenen er hun imidlertid ikke. I magen har hun sitt kommende barn. Hun og ektemannen, Hans Marius Mittet (38), skal nemlig bli tobarnsforeldre.

- Det var deilig å endelig kunne si det: Vi blir foreldre til våren. Jeg er i god form, i hvert fall på lørdagene, og vi gleder oss veldig, sier hun til Her og Nå.

Det er snart to og et halvt år siden parets første barn, William, kom til verden. Denne gangen er Maria mer avslappet som gravid.

- Selv om man selvfølgelig er redd for at noe skal skje, er jeg mindre bekymret og mer avslappet denne gangen. Frykten som eventuelt er der, kommer jo av at man har et slikt sterkt ønske, forteller Haukaas Mittet.

Saken fortsetter under bildet.


Det er drøye to uker siden artisten avslørte at det var barn på vei.

«Takk, takk! Deilig å få det ut! Hater hemmeligheter..», skrev hun på Instagram, og brukte blant annet emneknaggene #kattaeruteavsekken og #puh.

– Jeg har vært mye i dårlig form, men det er fint å være opptatt med «Stjernekamp» for da får jeg fokuset vekk fra det. Men det er klart at det er utfordringer med dagsformen. Det har føltes ut som om man var fyllesyk hver dag, med tungt hode og mye kvalme. Likevel er det morsomt, for på lørdager da jeg skal på scenen var jeg helt fin, har hun sagt til VG.

Maria og Hans Marius giftet seg i Bygdøy kirke i Oslo i 2010, etter å ha vært kjærester siden 2005.LES OGSÅ: Holdt graviditeten skjult for TV-seerne