BLE SUSHI-BORD: Chloe Sims stilte sporty opp som sushibord i «The Only Way Is Essex», men opplevelsen ble langt tøffere enn hun forventet på forhånd. Foto: Stella Pictures
BLE SUSHI-BORD: Chloe Sims stilte sporty opp som sushibord i «The Only Way Is Essex», men opplevelsen ble langt tøffere enn hun forventet på forhånd. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er i ferd med å besvime

TV-stjernens lettkledde sushi-stunt gikk ikke helt etter planen. Se bildene!

Publisert
SEOGHØR.NO:  Kim Catrall stod for en av de mest kjente scenene i den første «Sex og singelliv»-filmen, da hun kledde seg naken og la seg på et bord med sushibiter på kroppen, for å overraske sin flamme.

Nå har den britiske modellen Chloe Sims gjenskapt stuntet på TV - i den britiske realityserien «The Only Way Is Essex». Men stuntet gikk ikke helt etter planen under innspillingen av serien, som her til lands sendes på kanalen FEM.

Lukten og nærkontakten med de rå matvarene ble så sterk at Sims flere ganger holdt på å besvime, ifølge Daily Mail.

- Herregud, det stinker fisk! Det føles som om jeg er i ferd med å besvime. Det er som om jeg lever i en merkelig fiske-drøm, sier hun foran TV-kameraene.

Til tross for lukt-problemene, gjennomførte likevel Sims stuntet, og lot realitykollegene spise sushi fra kroppen hennes.

Venninnen Cara Kibley - som også er med i den prisbelønte realityserien - passet imidlertid på at Sims ikke skulle skade seg.

- Pass på så du ikke får wasabi på deg, fordi det vil gjøre vondt, sier hun.

Se flere bilder fra sushistuntet nederst i artikkelen!

Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er bare juks

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer