SPILTE INN VIDEO: Her gjør Sophie Elise Isachsen seg klar til videoinnspilling til sin første låt «Lion Heart».  Foto: Håkon Jørgensen
SPILTE INN VIDEO: Her gjør Sophie Elise Isachsen seg klar til videoinnspilling til sin første låt «Lion Heart». Foto: Håkon JørgensenVis mer

- Jeg er i et nytt stadie i livet

Nå satser blogger Sophie Elise Isachsen på en pop-karriere.

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (19) har markert seg som en av Norges mest leste rosa-bloggere og som en av jentene i realityserien «Bloggerne». Nylig flyttet hun til hovedstaden og satser nå på en musikkkarriere.

- Dette er spennende, noe nytt, og veldig veldig gøy. Jeg føler det er rett tid for meg, jeg er klar til å gjøre noe nytt og har flyttet - det er et nytt stadie i livet rett og slett, sier Isachsen til Seoghør.no.

Med sangen «Lion Heart», som slippes 25. mai, håper 19-åringen å markere seg på hitlistene med en sprek ny sommerlåt.

 - Det er feelgoood, og noe jeg håper folk blir glad av!

Fikk hjelp av Paradise-Helfner

Som helt fersk i popbransjen er Isachsen fortsatt usikker på hvordan hun vil fremstå som artist.

SATSER INTERNASJONALT: Produsent og låtskriver Helfner håper Sophie Elise kan bli stor utenfor landegrensene.
SATSER INTERNASJONALT: Produsent og låtskriver Helfner håper Sophie Elise kan bli stor utenfor landegrensene. Vis mer

- Det er så vanskelig å si ennå, men jeg tror man formes som artist etterhvert som man går, slik som jeg har formet meg selv som blogger og person etterhvert.

Det er den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Helfner Augusto Hotvedt som er låtskriver og med-produsent på sangen. Et tilfeldig møte gjorde at «Lion Heart» ble Sophie Elises første singel.

- Vi snakket om musikk og jeg spilte sangen fra mobilen. Hun elsker dyr og følte derfor at den passet godt til henne. Det er jo egentlig risky siden hun er helt fersk, men da jeg hørte henne synge var det ingen tvil, sier Helfner til Seoghør.no.

Avslørte forlovelse

Det har vært en tid for forandring for den unge bloggeren etter at hun flyttet til Oslo fra foreldrenes hjem i Harstad. Hun er også svært forelsket om dagen og da Seoghør.no snakket med henne på Gullruten avslørte Sophie Elise at hun og kjæresten Mathias er forlovet - og har tatovert et kjærlighetsymbol på ringfingeren.

- Vi skal gifte oss. Jeg vil ha en ring, og at han går ned på kne og hele opplegget, så dette er mer en løftering. Men gifte meg, det skal jeg. Han er så fin, og jeg kan ikke se for meg å være med noen andre enn han, fortalte Isachsen.

LES OGSÅ: Sophie Elise tatoverte kjærligheten på fingeren