- Jeg er i en slags fornektelse

Komiker John Brungot nekter å innse at «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollegaene Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson skal slutte.

GJENGEN: Her er hele «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen samlet - kanskje for siste gang. Fra v: Morten Ramm, Odd-Magnus Williamson, Henriette Steenstrup, Else-Kåss Furuseth og Henrik Thodesen.  Foto: TV 2
GJENGEN: Her er hele «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen samlet - kanskje for siste gang. Fra v: Morten Ramm, Odd-Magnus Williamson, Henriette Steenstrup, Else-Kåss Furuseth og Henrik Thodesen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig ble det kjent at «Torsdag kveld fra Nydalen»-komikerne Henrik Thodesen (31) og Odd-Magnus Williamson (31) slutter i TV 2-suksessen.

Dette er noe kollega John Brungot (35) ikke vil innse.

- Jeg føler at de ikke har sluttet. Jeg er i en slags fornektelse, og tenker sånn at de er en del av «Torsdag kveld»-gjengen. De kommer tilbake til det motsatte er bevist, sier John til Seoghør.no.

- Det er alltid vemodig når en æra er over, men fordelen med denne bransjen er at når det skjer så begynner et nytt kapittel. Vi må bare se fremover. 

John har selv vært i TV2-gjengen siden 2010.

- Vi må bare satse på at vi får folk som er bra til å være med å bygge programmet videre. Det tror jeg finner.

Henrik Thodesen og Odd-Magnus «Odda» Williamson har vært i programmet siden starten i 2009.

- Vi føler at vi gir oss på topp. Nå skal vi heller jobbe med våre egne prosjekter, har Williamson forklart til VG.
 
Henrik og Odd-Magnus har ikke utelukket et comeback i serien. 

I november i fjor forlot også Morten Ramm (33) serien.

Til høsten begynner en ny sesong av «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  John Brungot parodiere Jørn Hoel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer