Will Smith:

- Jeg er i den verste formen i mitt liv

Den populære skuespilleren overrasker med «pappakropp».

OVERRASKER: Will Smiths nye bilde på Instagram blir hyllet av følgerne. Her sammen med sønnen Jaden i 2017. Foto: Michael Kovac / Getty Images / NTB
OVERRASKER: Will Smiths nye bilde på Instagram blir hyllet av følgerne. Her sammen med sønnen Jaden i 2017. Foto: Michael Kovac / Getty Images / NTB Vis mer
Publisert

Will Smith (52) er kanskje en av verdens mest populære og folkekjære skuespillere, rappere og komikere. Helt siden han spilte i serien «The Fresh Prince of Bel Air» på starten av 90-tallet, har han nemlig hatt stor suksess med en rekke filmer.

De seneste årene har han også hatt vel så stor suksess på sosiale medier, der han har lagt ut korte snutter og humoristiske innslag og bilder.

Derfor var det kanskje ikke så mange som ble overrasket da 52-åringen publiserte et bilde av seg selv i bare undertøy og en åpen jakke. Det som imidlertid har skapt reaksjoner er det som befinner seg under klærne.

SETT AV MILLIONER: Filmstjernen Will Smith og artist Jason Derulo delte en video på Instagram, men fansen var usikre på om den var ekte eller bare en spøk. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

«Du er 52»

Smith poserer nemlig for kameraet helt uten filter, og det kan tilsynelatende tenkes at den pågående pandemien ikke har vært bare-bare for skuespilleren og hans ellers så veltrente kropp - som man tidligere har sett i filmer som «Bad Boys» og «Focus».

«Jeg skal være ærlige med dere - jeg er i den verste formen i mitt liv», skriver han til bildet.

Det ærlige bildet har i skrivende stund fått over 3,7 millioner likerklikk på Instagram, mens på Facebook er det over 1,6 millioner som har likt bildet.

Det er imidlertid i kommentarfeltene det skjer. Der blir han nemlig vidt hyllet for det uredigerte bildet.

«Dette er det mest fantastiske innlegget i sosiale mediers historie», skriver DJ og musiker Questlove.

VELTRENT: Will Smith er ofte svært godt trent i filmrollene sine. For ordens skyld: Dette bildet er fra filmen «Bad Boys», som kom ut i 1995 - da Will var 27 år gammel. Foto: Moviestore/REX/NTB
VELTRENT: Will Smith er ofte svært godt trent i filmrollene sine. For ordens skyld: Dette bildet er fra filmen «Bad Boys», som kom ut i 1995 - da Will var 27 år gammel. Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

«Du er Will Smith! Du kan være i hvilken form du vil», påpeker en annen.

«La meg være ærlig. Du er 52. Du ser flott ut», skriver en tredje.

«Hvorfor begynner du å se ut som Uncle Phil?» skriver en fjerde, og refererer til James Averys rolle som Smiths onkel Phil i «The Fresh Prince of Bel Air».

«Din verste form er langt bedre enn min beste form», skriver en, mens flere oppfordrer ham til å nyte de ekstra «corona-kiloene» og «pappakroppen».

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

- Gråt på vei opp kirkegulvet

Til tross for at 52-åringen er godt kjent fra filmlerrettet, er det like stor interesse for privatlivet hans. Ekteskapet hans med skuespiller Jada Pinkett Smith (49) føyer seg nemlig inn i rekken blant Hollywoods lengstlevende ekteskap.

Paret giftet seg i desember 1997, noe som betyr at de snart kan feire 24 år som mann og kone.

Bryllupet gikk imidlertid ikke helt som planlagt. Det avslørte Pinkett Smith i en episode av talkshowet «Red Table Talk». Hun ønsket nemlig aldri å gifte seg med sin berømte ektemann, og bryllupet ble derfor en tårevåt affære.

Overfor ektemannen selv, datteren Willow (20), og sin egen mor, Adrienne Banfield-Jones, forklarte 47-åringen at hun bare gikk med på giftermål fordi hun var gravid med parets første barn, sønnen Jaden (22).

STERKT: Will Smith og Janet Hubert var kolleger i «Fresh Prince of Bel Air» helt til de ikke var det, og så snakket de ikke sammen på 27 år. Nå møtes de endelig igjen. Video: Red Table Talk / Facebook Watch Vis mer

- Jeg var under mye press da jeg var en ung skuespiller. Jeg var ung og gravid, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jeg visste bare at jeg aldri ville gifte meg, sa hun, ifølge Mirror, og la til:

- Mitt første trimester var helt grusomt. Og jeg var så lei meg fordi jeg måtte gifte meg. Jeg var forbanna! Jeg gråt på vei opp kirkegulvet, jeg gråt hele veien.

LES OGSÅ: - Dette skulle egentlig ikke ha skjedd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer