FØLER SEG SEXY: - Jeg synes helt klart at bare det å ha selvtillit er sexy. Så når jeg er i form, da føler jeg meg også mer sexy, sier Kim Kardashian. Foto: All Over Press
FØLER SEG SEXY: - Jeg synes helt klart at bare det å ha selvtillit er sexy. Så når jeg er i form, da føler jeg meg også mer sexy, sier Kim Kardashian. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er i bikiniform

Nå gleder skjønnheten seg til å kaste klærne på stranda.

SEHER.NO: Mange kvinner finner denne tiden ganske så nervepirrende. For gleden av å snart skulle innta strendene kan lett bli overskygget av frykten for om kroppen er hundre prosent bikiniklar. Er det én som ikke deler den frykten, er det realitystjerne og kjendisstylist, Kim Kardashian (28).

- Jeg har det strålende, og er klar for bikinisesongen. Jeg spiser godt, trener hver eneste dag - og ser allerede en forskjell, sier Kim til People.

Den 28 år gamle brunetten ble motivert etter at Complex Magazine ved en feil la ut uredigerte bilder av henne på nettet, som blant annet avslørte litt appelsinhud på de halvt armenske lårene.
Ifølge henne selv, får derimot treningen henne til å føle seg mye mer sexy.

- Jeg synes helt klart at bare det å ha selvtillit er sexy. Så når jeg er i form, da føler jeg meg også mer sexy.

Til den samme nettsiden avslører hun hvordan hun klarer å opprettholde de harde, fysiske øktene.

- Det handler alltid om å komme seg ned i senteret og holde fast ved det. Man er nødt til å fortsette treningsprogrammet, i motsetning til dem som begynner å trene for deretter å holde opp igjen, sier Kardashian, som har sin egen, lille motivasjonsfaktor - ved å strebe etter å gå i en rekke bukser, som ellers ikke passer.

- Dem jeg har på i dag kunne jeg slett ikke hatt på meg for seks måneder siden, avslører hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han ble hånet på en grusom måte