- Jeg er i bedre form enn noen gang

Ett år etter at han måtte trekke seg fra «Skal vi danse» på grunn av utmattelse, er Rein Alexander tilbake i toppform.

SEOGHØR.NO: Rein Alexander (42) var sønderknust da han i fjor måtte trekke seg fra «Skal vi danse» på grunn av utbrenthet.

Nå er han tilbake i rollen som Gaston i «Skjønnheten og Udyret» på Christiania Teater i Oslo.

Til Seoghør.no forteller han at han føler seg i toppform.

- Det er utrolig gøy å få spille en sånn rolle og virkelig ta plass. Også er jeg jo i bedre form enn noen gang! Jeg begynte jo i «Skal vi danse» i fjor, og holder meg aktiv.

- Jeg trener på studio også spiller jeg mye golf. Der er det mye kuperte bakker så det er god trening.

MÅTTE TREKKE SEG: Rein Alexander måtte i fjor trekke seg fra «Skal vi danse?» på grunn av utbrenthet.
MÅTTE TREKKE SEG: Rein Alexander måtte i fjor trekke seg fra «Skal vi danse?» på grunn av utbrenthet. Vis mer

Det er duket for magi og store følelser når Disney-klassikeren «Skjønnheten og udyret», får premiere 14. august.Det er første gang en Disney-musikal settes opp på en norsk scene. 

Annerledes på privaten

GASTON: Rein Alexander spiller en selvsikker idiot, ifølge ham selv.
GASTON: Rein Alexander spiller en selvsikker idiot, ifølge ham selv. Vis mer

Da han i fjor måtte trekke seg fra dansekonkurransen på grunn av utbrenthet, takket han for den utrolige støtten han fikk.

SKJØNNHET: Mari Lerberg Fossum og Hans Marius Mittet spiller Skjønnheten og Udyret.
SKJØNNHET: Mari Lerberg Fossum og Hans Marius Mittet spiller Skjønnheten og Udyret. Vis mer

«Jeg vil takke for den utrolig fine støtten, fra så mange - på fine mailer og også på wallen og Instagram. Jeg trengte en pust i bakken fordi jeg tok på meg for mye ved å si ja til «Skal vi danse», men jeg stoppet det hele i tide, og har nå fått kose meg med å «endelig få flytte på landet» med min Siw Hege, og vi nyter vårt nye liv her på Gjerdrum. Ingenting er som en kaffe i hånda på morgenen med en ku utenfor vinduet. Ikke for meg iallefall», skrev han på Facebook.Men nå er det ingenting som stopper Rein Alexander, og han sier til Seoghør.no at han nyter å spille en egoistisk idiot.

- Gaston er en selvsikker, egoistisk idiot og jeg kan av og til kjenne meg igjen i det. Men privat holder jeg aldri taler i selskap og er ikke den som slår av en vits. Men her er det deilig å virkelig ta av, sier han.

I hovedrollen som skjønnheten Belle finner vi 27 år gamle Mari Lerberg Fossum, mens Hans Marius Hoff Mittet (37) skal spille udyret. Stykket har premiere torsdag den 14.august.

LES OGSÅ: Utbrent etter Skal Vi Danse