- Jeg er i bedre form enn noen gang

Ett år etter at han måtte trekke seg fra «Skal vi danse» på grunn av utmattelse, er Rein Alexander tilbake i toppform.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Rein Alexander (42) var sønderknust da han i fjor måtte trekke seg fra «Skal vi danse» på grunn av utbrenthet.

Nå er han tilbake i rollen som Gaston i «Skjønnheten og Udyret» på Christiania Teater i Oslo.

Til Seoghør.no forteller han at han føler seg i toppform.

- Det er utrolig gøy å få spille en sånn rolle og virkelig ta plass. Også er jeg jo i bedre form enn noen gang! Jeg begynte jo i «Skal vi danse» i fjor, og holder meg aktiv.

- Jeg trener på studio også spiller jeg mye golf. Der er det mye kuperte bakker så det er god trening.

Det er duket for magi og store følelser når Disney-klassikeren «Skjønnheten og udyret», får premiere 14. august.Det er første gang en Disney-musikal settes opp på en norsk scene. 

Annerledes på privaten

Da han i fjor måtte trekke seg fra dansekonkurransen på grunn av utbrenthet, takket han for den utrolige støtten han fikk.

«Jeg vil takke for den utrolig fine støtten, fra så mange - på fine mailer og også på wallen og Instagram. Jeg trengte en pust i bakken fordi jeg tok på meg for mye ved å si ja til «Skal vi danse», men jeg stoppet det hele i tide, og har nå fått kose meg med å «endelig få flytte på landet» med min Siw Hege, og vi nyter vårt nye liv her på Gjerdrum. Ingenting er som en kaffe i hånda på morgenen med en ku utenfor vinduet. Ikke for meg iallefall», skrev han på Facebook.Men nå er det ingenting som stopper Rein Alexander, og han sier til Seoghør.no at han nyter å spille en egoistisk idiot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer