- Jeg er i 20-årene og vil ha det moro

Selena Gomez lettet på sløret om forholdet til Justin Bieber.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I forrige uke ble det kjent at Selena Gomez (20) kommer til Oslo i høst når hun legger ut på verdensturneen sin.

Derfor var det nok overraskende for mange å høre at hun skal ha blitt observert i ankomsthallen på Gardemoen - samtidig som eksen Justin Bieber (19) gjorde seg klar til å gå på scenen på i Oslo.

- Selena har landet i Norge, og kilder sier at hun vil gjøre alt for å treffe Justin Bieber, skrev TMZ.com.

Ifølge kilder nær Bieber som TMZ.com har snakket med, skal det ikke være en tilfeldighet at de to eks-kjærestene befant seg i Norge på samme tid.

En kilde hevder, ovenfor US Weekly, at Selena skal ha kysset Justin backstage på Telenor Arena, og at de to kanskje ikke er like ferdig med hverandre som det har virket som.

Ble spurt om forholdet
Da Gomez gjestet radioprogrammet «Z100s Elvis Duran and the Morning Show» onsdag kveld, stilte hun seg ikke avvisende til spørsmålene om hun er sammen med Bieber igjen.

- Jeg er i 20-årene. Jeg vil bare ha det moro. Jeg vil nyte livet mitt og ønsker ikke å måtte bekymre meg for hver eneste lille ting.


Hun ville imidlertid ikke utdype forholdet ytterligere.

- Jeg føler faktisk jeg har gitt nok av meg selv. Jeg tror at med musikken min, og hvordan jeg håndterer meg selv i intervjuer gir folk en forestilling av hvordan jeg er som person.

- Men de vet virkelig ikke hvordan jeg egentlig er. Jeg liker å holde meg selv litt privat, men samtidig antar folk ting, forteller Selena.

LES OGSÅ:  Stakk fra regningen på luksusrestaurant Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer