- Jeg er homofil

Sturla Berg Johansen ute av skapet - og kjendisvennene jubler.

UTE AV SKAPET: Sturla Berg Johansen sto frem som homofil på premieren til det nye showet sitt, "Damenes aften". Foto: SCANPIX
UTE AV SKAPET: Sturla Berg Johansen sto frem som homofil på premieren til det nye showet sitt, "Damenes aften". Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Under premieren på showet sitt "Damenes aften" på Chat Noir i Oslo onsdag, sjokkerte Sturla Berg Johansen publikum.

Den ettertraktede ungkaren kom ut av skapet.

- Hvorfor er jeg single, jeg har tenkt til å avsløre det for dere nå. Den første forelskelsen preger de første i mange år. Turte aldri å fortelle det til ham. Dere hørte riktig, og nei det var ikke en vits. 19 år gammel forelsket jeg meg i en gutt på Tenerife. Jeg har kjørt kombo i mange år, sa han ifølge TV2underholdning.no.

- Jeg har håpet i det lengste at jeg har kunnet finne kjærligheten med en kvinne. Og jeg har prøvd, og prøvd, og prøvd. Dette er resultatet: Damenes aften, en siste hilsen, fortsatte han.

- Dette her er ganske tøft. Jeg har vingla hele livet. Men jeg orker ikke leve hele livet på en løgn. At Sturla B. Johansen er homo hadde dere kanskje ikke trodd, men nå har jeg sagt det og det er ganske deilig.

Bare minutter før showet fortalte komiker Sigrid Bonde Tusvik Seher.no at populære Sturla kom til å få nok av publikumere på showet sitt.

- Jeg har skikkelig store forventninger. Sturla har jo hatt sex med halve Norge, så han er jo sikret et lass med publikummere, spøkte hun.

- Ut av skapet med brask og bram
Per Heimly var også en av de mange kjendisene som kom på premieren til "Damenes aften".

- Det var et veldig morsomt show, og det var overraskende at han kom ut av skapet. Jeg har jo ikke akkurat tenkt på ham slik, sier Heimly til Seher.no etter showet.

- Han kom virkelig ut av skapet med brask og bram, ler han.

Heimly valgte å ikke delta på festen etter premieren.

- Nei, jeg ble så redd at jeg måtte gå hjem, spøker han, og legger til at han "for en gangs skyld var fornuftig og dro hjem".

- Tenk deg presset han har opplevd
Sturlas standup-kollega Terje Sporsem er glad for at kameraten Sturla valgte å komme ut av skapet.

- Jeg er veldig, veldig glad for at han har stått frem. Superglad! Dette er en ting han har holdt inni seg lenge. Du kan jo tenke deg presset han har opplevd når han har blitt kåret til Norges mest sexy mann og slikt, så det er tøft av ham å stå frem, sier Sporsem til Seher.no.

Han sier at det var ekstra flott av Berg Johansen valgte å komme ut av skapet på scenen.

- Vi som driver med standup forteller om livene våre på godt og vondt fra scenen. Sturla er ekstra flink til å fortelle om livet sitt, så det er veldig bra at han forteller dette også. Jeg er stor fan av ham, og jeg har ikke blitt mindre fan i dag, akkurat, sier Sporsem.

Allikevel legger han ikke skul på at han kan komme til å vitse litt med dette...

- Sturla skal ikke se bort i fra at jeg skriver en bitte liten vits - en "Deal eller no Deal"-vits, ler Sporsem.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han er den nye Rune Rudberg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer