- Jeg er hodestups forelsket

Håndballyndlingen avslører at hun ønsker seg barn...

FORELSKET: Camilla Herrem forteller til Se og Hør at hun er hodestups forelsket i håndballkjæresten Steffen Stegavik. Foto: SCANPIX
FORELSKET: Camilla Herrem forteller til Se og Hør at hun er hodestups forelsket i håndballkjæresten Steffen Stegavik. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den populære håndballspilleren Camilla Herrem (23) forteller i et nytt intervju med Se og Hør at hun ønsker seg barn. Men håndballen gjør at hun og kjæresten Steffen Stegavik (26) må vente med den planen.

- Livet handler ikke om så mye annet enn håndball akkurat nå. Men vi ønsker oss veldig barn på sikt. Helst en storebror og en lillesøster. Storebrødre er alltid så beskyttende og ansvarlige, sier hun til bladet.

Mens Herrem bor i Trondheim og spiller for Byåsen, bor kjæresten Steffen i Elverum, og er opptatt med håndballen der. Men det setter ikke en stopper for kjærligheten.

- Det er nettopp det at Steffen er så snill som har gjort med hodestups forelsket i ham. Av og til er han nesten for snill. Før VM laget han adventskalender med pakker som jeg hadde stor glede av i Kina. Han er en langt større romantiker enn meg, sier Herrem.

Nå avslører Herrem at de ikke har snakket om giftermål ennå. Først er drømmen å bli proffspillere og flytte sammen til Danmark.

Les hele saken i Se og Hør, som er i salg nå!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Heidi Tjugum ble mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer