Tobias Karlsson:

- Jeg er hiv-positiv

Den kjente danseren forteller at verden stoppet opp for ham da han fikk den tøffe beskjeden.

DANSET SAMMEN: Tobias Karlsson og polfarer og eventyrer Cecilie Skog danset sammen i «Skal vi danse» høsten 2010. Nå avslører Karlsson at han for flere år siden ble diagnostisert med virussykdommen hiv. Foto: NTB Scanpix
DANSET SAMMEN: Tobias Karlsson og polfarer og eventyrer Cecilie Skog danset sammen i «Skal vi danse» høsten 2010. Nå avslører Karlsson at han for flere år siden ble diagnostisert med virussykdommen hiv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske danseren Tobias Karlsson (42) ble et kjent fjes for det norske folk da han svingte seg på «Skal vi danse»-parketten sammen med blant andre polfarer og eventyrer Cecilie Skog (45).

Skog og den svenske dansepartneren deltok i den kjente dansekonkurransen høsten 2010, men danseparet ble nødt til å trekke seg etter bare to direktesendinger etter at 45-åringen brakk to ribbein under en danseøvelse.

Dermed var danseeventyret også over for Karlsson. Han har medvirket som dansepartner i en rekke sesonger av den svært populære dansekonkurransen, men i 2011 takket han for seg i den norske utgaven av «Skal vi danse».

Karlsson danset også sammen med programleder Triana Iglesias (37) i 2009.

Siden den gang har han imidlertid vært å se i den svenske versjonen av programmet. Nå er det imidlertid noe helt annet som skaper oppmerksomhet rundt Karlsson enn hans gode danseferdigheter.

I en ny podkastepisode avslører nemlig Karlsson at han har hiv.

Det skriver Expressen.

- Verden stoppet opp

Den svært personlige betroelsen kommer Karlsson med i sin egen podkast «I säng med Tobias & Gabriel» som han har med en kamerat. Også i et intervju med det skeive nettstedet QX forteller danseren om sykdommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer