SLUTT: Forholdet mellom Aksel Hennie og Tone Damli er over, men sangeren forteller til svenske aviser at hun forsøker å tenke positivt og fokusere på jobben.  Foto: Stella Pictures
SLUTT: Forholdet mellom Aksel Hennie og Tone Damli er over, men sangeren forteller til svenske aviser at hun forsøker å tenke positivt og fokusere på jobben. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er her for Tone

Tone Damli får god støtte fra duettpartner Erik Segerstedt etter bruddet fra Aksel Hennie.

SEOGHØR.NO: Mandag kom nyheten om at superparet Tone Damli (24) og Aksel Hennie (37) hadde gjort det slutt. Paret hadde vært sammen i tre og et halvt år og planla drømmebryllup på den italienske øya Sicilia til sommeren. Onsdag bekreftet stjernene endelig bruddet da de endret status fra forlovet til singel på Facebook.

I tillegg til å være stjerne i sitt eget realityshow er Tone travelt opptatt som dommer i «Idol». Samtidig er hun også deltager i den svenske Melodifestivalen, der hun synger sammen med svenske Erik Segerstedt (29).  

Til den svenske avisen Expressen uttrykker svensken sin sympati etter bruddet og sier at han er der for Tone dersom hun skulle trenge det. 
 
 - Vi har blitt godt kjent på kort tid. Hun vet at jeg er her for henne om hun vil prate. Denne uken handler om å kjempe i Melodifestivalen, men også å komme bort fra all oppstandelsen i Norge. Dette blir som et fristed for henne, sier Segerstedt til Expressen. 

Damli har vært uvanlig stille etter bruddet, men fortalte til samme avis at hun prøver å holde seg positiv og at hun ikke tar noen pause fra alt arbeidet.  

- Jeg tenker at alt skal bli bra og at jeg skal klare dette. Man setter inn et ekstra gir som man ikke visste at man har. Nå er jeg i syvende gir. Jeg er på max. Jeg tar en dag av gangen. Så får man kjenne på energien hver dag. Jeg er heldig for jeg er en jente med mye energi. 


 
LES OGSÅ: Solgte unna klær før bruddet