- Jeg er hennes store forbilde

Hallvard Flatland skrøt uhemmet av seg selv fra scenen da han introduserte sin egen datter under Se og Hørs Kjendisgalla.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hallvard Flatland (57) har i flere år vært en folkekjær programleder, og har inspirert sin egen datter til å gå i samme spor.

LIKE: Både Hallvard og Katarina Flatland har valgt å bli programledere.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
LIKE: Både Hallvard og Katarina Flatland har valgt å bli programledere. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

I hvertfall ifølge ham selv. Under Se og Hørs Kjendisgalla 2014 var han konferansier, mens datteren Katarina Flatland (25) skulle presentere prisen for «Årets TV-navn».

- Mine damer og herrer, det er klart for kveldens høydepunkt. Det er klart for en pris som har en lang og ærerik historie i Se og Hør-tradisjon, og i mine øyne, den viktigste prisen i kveld. Vi har vært så heldig å få en smellvakker ung dame til å dele ut prisen, sa Hallvard fra scenen.

Den populære programlederen fikk hele salen til å le, da han uhemmet skrøt av seg selv.

- Hun så faktisk så mye opp til sin far, at hun valgte å følge samme vei som faren rent yrkesmessig. Og det er vel ingen overdrivelse å si at hun har utrolig mye å takke pappa for i dag. Ta godt imot Katarina!

Ble pinlig berørt

En paljettkledd Katarina Flatland trippet ut på scenen, og 25-åringen virket pinlig berørt av farens selvskryt.

- Tusen takk for en fin og ubeskjeden introduksjon, lo Katarina idet hun kom ut på scenen.

Se høydepunkter fra Kjendisgallaen her:

Men Hallvard forlot ikke scenen av den grunn. Han syntes nemlig det er viktig med kvalitetstid med datteren, noe som gjorde Katarina enda mer oppgitt.

- Jeg er veldig glad for å du velger å legge kvalitetstiden til denne scenen.... Men det er vel strengt tatt viktigere med kvalitetstid før man er 25 år, som jeg har blitt.

Det var først da Katarina påpekte at Hallvard en gang har vunnet prisen for «Årets TV-navn», at han lot henne få ta over scenen.

SAMMEN: Katarina Flatland og Harald Dobloug ble et par etter at de møttes på en utedo.  Foto: FameFlynet Norway
SAMMEN: Katarina Flatland og Harald Dobloug ble et par etter at de møttes på en utedo. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Sykdommen

Humor og latter har alltid vært en stor del av Hallvards programlederstil. Men den siste tiden har vært preget av alt annet enn dette, for 57-åringen.

I fjor kom nyheten om at den folkekjære TV-personligheten Hallvard hadde blitt alvorlig syk.

Flatland ble som følge av lymfekreftsykdom rammet av det sjeldne HLH-syndromet som gjorde at han lå tre måneder i koma, men heldigvis gikk det bra for programlederen.

Under årets «Gullruten» viste han seg i god form igjen, og under Se og Hørs kjendisgalla mandag kveld var han i strålende form.

- Det føles veldig hyggelig å være her. Jeg ser på hver dag som en bonus og dette er en ekstrabonus, sa han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Hver dag er en bonus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer