- Jeg er hennes store forbilde

Hallvard Flatland skrøt uhemmet av seg selv fra scenen da han introduserte sin egen datter under Se og Hørs Kjendisgalla.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hallvard Flatland (57) har i flere år vært en folkekjær programleder, og har inspirert sin egen datter til å gå i samme spor.

I hvertfall ifølge ham selv. Under Se og Hørs Kjendisgalla 2014 var han konferansier, mens datteren Katarina Flatland (25) skulle presentere prisen for «Årets TV-navn».

- Mine damer og herrer, det er klart for kveldens høydepunkt. Det er klart for en pris som har en lang og ærerik historie i Se og Hør-tradisjon, og i mine øyne, den viktigste prisen i kveld. Vi har vært så heldig å få en smellvakker ung dame til å dele ut prisen, sa Hallvard fra scenen.

Den populære programlederen fikk hele salen til å le, da han uhemmet skrøt av seg selv.

- Hun så faktisk så mye opp til sin far, at hun valgte å følge samme vei som faren rent yrkesmessig. Og det er vel ingen overdrivelse å si at hun har utrolig mye å takke pappa for i dag. Ta godt imot Katarina!

Ble pinlig berørt

En paljettkledd Katarina Flatland trippet ut på scenen, og 25-åringen virket pinlig berørt av farens selvskryt.

- Tusen takk for en fin og ubeskjeden introduksjon, lo Katarina idet hun kom ut på scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer