- Jeg er helt VILT stolt av deg Aksel

Det var et snev av Hollywood da «Hercules» hadde kjendispremiere i Oslo - og popstjernen Eva Weel Skram så spesielt mye fram til å se sin gode venn på lerretet.

PREMIERE: Ingrid Bolsø Berdal, Aksel Hennie, Reece Ritchie og Tobias Santelmann under premieren på Hercules i Oslo onsdag denne uken. Foto: Tore Skaar
PREMIERE: Ingrid Bolsø Berdal, Aksel Hennie, Reece Ritchie og Tobias Santelmann under premieren på Hercules i Oslo onsdag denne uken. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld var det duket for kjendispremiere på Hollywood-filmen «Hercules», på Klingenberg kino i Oslo.

Kjendisene strålte om kapp med sommersola, men det var «de norske hovedpersonene» Aksel Hennie (38), Ingrid Bolsø Berdal (34) og Tobias Santelmann (33) som alles øyne var rettet mot.

De tre nordmennene har nemlig alle spilt side om side med Hollywood-legender som Dwayne Johnson (42), Irina Shayk (28) og Reece Ritchie (28) i blockbusteren, og sistnevnte stilte side om side med de norske skuespillerne under premieren i Oslo.

Seoghør.no møtte de norske «Hercules»-skuespillerne på rød løper, og trioen gledet seg til å vise fram filmen til det norske folk. For Bolsø Berdal har det vært en spesiell erfaring - både under innspillingen og nå fremvisningen av filmen:

FÅR SKRYT: Ingrid Bolsø Berdal  har høstet gode kritikker for sine prestasjoner på lerettet. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FÅR SKRYT: Ingrid Bolsø Berdal har høstet gode kritikker for sine prestasjoner på lerettet. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

- Jeg blir helt rørt av støtten som jeg har følt fra hele Norge. Det føles som jeg har spilt med flagget på brystet. Det er en veldig spesiell opplevelse, men for meg handler det om å være tilstede i øyeblikket og nyte det, fortalte hun til pressen på rød løper.

Hun var lekker i en kjole fra det danske designmerket Jesper Høvring, Marc Jacobs-veske og franske Chanel på bena.

Blant kjendisene var også artistparet Eva Weel Skram (28) og ektemannen Thomas Stenersen (32), og popstjernen la ut et bilde på Instagram kort tid før premieren hvor hun hyllet sin gode venn Aksel Hennie:

«For ca 1 år siden besøkte vi superfine @mrakselhennie i Budapest, og fikk bl.a. være med på innspillingen av #Hercules. Nå er endelig filmen kommet og om noen fimer får vi se resultatet. Er SJUKT spent og helt VILT stolt av deg Aksel!!!!».

Tidligere i måneden hadde «Hercules» verdenspremiere i London, og det har også blitt arrangert rød løper-tilsteldning for filmen i Los Angeles. De norske skuespillerne var selvfølgelig representert under de to kinopremierene, og spesielt Aksel Hennie gledet seg stor under Los Angeles-premieren:

- Filmen ble vist i Grauman's Chinese Theatre. Det er der alle de store filmene har blitt vist siden 60-tallet. Å gå inn der var en av mine aller største opplevelser som skuespiller, fortalte han til «Sommertid» som ble sendt på TV 2 tirsdag kveld.

CELEBERT SELSKAP: Aksel Hennie og Ingrid Bolsø Berdal spiller mot Hollywood-stjernene Rufus Sewell (t.v.), Dwayne Johnson (foran) og Reece Ritchie (t.h.) i Hercules. Foto: LFI/Photoshot
CELEBERT SELSKAP: Aksel Hennie og Ingrid Bolsø Berdal spiller mot Hollywood-stjernene Rufus Sewell (t.v.), Dwayne Johnson (foran) og Reece Ritchie (t.h.) i Hercules. Foto: LFI/Photoshot Vis mer

Blant kjendisene som hadde tatt turen til førpremieren i Oslo onsdag kveld var blant andre Aksels skuespillerkompis Nicolai Cleve Broch (38), den nygifte skuespilleren Mariann Hole (32),  filmregissør Marius Holst (49), revyartist Benny Borg (68), artist Hanne Sørvaag (34), filmskaper Margreth Olin Mykløen (44) og Ap-politiker Jan Bøhler (62).

Den norske filmregissøren Tommy Wirkola (34), som selv har gjort internasjonal suksess med «Hansel and Gretel: Witch Hunters», fortalte til Seoghør.no på rød løper:

- Det er bare et tidsspørmål før en norsk skuespiller får en hovedrolle i en blockbuster fra Hollywood. 

Men han turte ikke selv å tippe på hvilke skuespillernavn som er aktuelle...

Filmen har offisiell Norgespremiere førstkommende fredag. Se flere bilder fra den stjernespekkede kjendispremieren i Se og Hør som er i salg på tirsdag!

LES OGSÅ: Aksel Hennie åpnet opp om møtet med Miley Cyrus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer