- Jeg er helt utslitt etter fødselen

Men Eva Mendes og Ryan Gosling nekter å be om hjelp til å ta seg av seks uker gamle Esmeralda.

FIKK EN DATTER: Eva Mendes og Ryan Gosling skal ha vært sammen siden 2011, men de stiller nesten aldri opp sammen på bilder. Under premieren av filmen The Place Beyond the Pines, hvor de spiller kjærester, gjorde de et unntak. Foto: ALL OVER PRESS
FIKK EN DATTER: Eva Mendes og Ryan Gosling skal ha vært sammen siden 2011, men de stiller nesten aldri opp sammen på bilder. Under premieren av filmen The Place Beyond the Pines, hvor de spiller kjærester, gjorde de et unntak. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eva Mendes (40) og Ryan Gosling (34) er kanskje et av Hollywoods mest mediesky par.

De viser seg sjelden sammen, nekter å avsløre hvor mange år de faktisk har vært kjærester og graviditeten til Eva ble ikke engang kjent før hun var syv måneder på vei.

I september ble de foreldre til ei lita jente og en måned senere ble det kjent at skuespillerduoen hadde gitt henne navnet Esmeralda Amada - etter at TMZ hadde sett fødselsattesten.

Nå snakker Eva selv for første gang ut om morsrollen og hvem datteren er oppkalt etter.

- Jeg er helt utmattet, forteller hun til online magasinet Violet Grey.

- Jeg trodde mine ville netter var et tilbakelagt kapittel, men dette er noen av de villeste nettene jeg har hatt noensinne, sier hun om ukene etter at hun ble mor.

Saken fortsetter under bildet.

FILM BLE VIRKELIGHET. I 2012 spilte Gosling og Mendes inn dramaet The Place Beyond the Pines, og i filmen fikk de en liten sønn sammen. Selv fikk de en datter.
FILM BLE VIRKELIGHET. I 2012 spilte Gosling og Mendes inn dramaet The Place Beyond the Pines, og i filmen fikk de en liten sønn sammen. Selv fikk de en datter. Vis mer

Vurderer barnepike

Til tross for at begge de nybakte foreldrene er to av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, så har de foreløpig ikke valgt å skaffe seg hjelp i huset.

- Jeg har klart meg uten barnepike så langt, men jeg er åpen for tanken om å få en i fremtiden. Esmeralda har to fantastiske bestemødre og noen utrolige tanter som har hjulpet meg masse, men jeg innser at det er tøft å klare å få nok søvn.

Mendes åpner seg også om hvorfor de valgte å holde svangerskapet skjult for offentligheten så lenge som de gjorde.

- Enten jeg liker det eller ikke, så kommer det til å bli veldig vanskelig for Esmeralda å ha et privatliv. Jeg synes det er urettferdig, men det er slik realiteten vår er. Derfor bestemte vi oss tidlig for å gi henne så mye privatliv som mulig. Graviditeten var vår første mulighet til å gi henne det, og det er en utrolig intim tid for moren også.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ LERRETET: I filmen The Place Beyond the Pines har Ryan og Eva et turbulent forhold. I det virkelige liv skal paret også ha vært frem og tilbake som kjærester flere ganger før de ble foreldre sammen i september. Foto: All Over Press
PÅ LERRETET: I filmen The Place Beyond the Pines har Ryan og Eva et turbulent forhold. I det virkelige liv skal paret også ha vært frem og tilbake som kjærester flere ganger før de ble foreldre sammen i september. Foto: All Over Press Vis mer

Visste kjønnet før fødselen

Å bli mamma for første gang som 40-åring har gitt den mørke skjønnheten en ny kjærlighet for sin egen mor. Hennes cubanske foreldre skilte lag da Mendes var liten og moren satt igjen med ungene.

- Jeg kan ikke tro at mamma hadde tre barn under fire år da hun selv bare var 24. Hun var på Cuba og helt alene. Så når jeg begynner å føle meg litt smågal uti de sene nattetimer, og tenker på henne, så innser jeg at jeg ikke har noen rett til å klage.

Eva og Ryan visste på forhånd at babyen i magen var en jente, og de gledet seg veldig til å finne det riktige navnet til henne.

- Begge to elsker Esmeralda karakteren i romanen «Ringeren i Notre Dame», og vi synes navnet er vakkert. Mellomnavnet hennes Amada er etter min bestemor, og det betyr «elskede» på spansk, forteller hun til nettstedet.

LES OGSÅ: - De kunne ikke fordra hverandre
 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer