«FUCKED UP»: Noen uker før det såkalte skandaleshowet under MTV Video Music Awards i New York, fortalte Miley Cyrus til Sunday People at hun gjør dumme ting fordi hun har problemer og er ute å kjøre.  Foto: Stella Pictures
«FUCKED UP»: Noen uker før det såkalte skandaleshowet under MTV Video Music Awards i New York, fortalte Miley Cyrus til Sunday People at hun gjør dumme ting fordi hun har problemer og er ute å kjøre. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er helt ute å kjøre

Popstjernen Miley Cyrus innrømmer at hun har problemer.

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (20) sjokkerte de fleste med sin svært vågale opptreden sammen med Robin Thicke (36) på MTV Video Music Awards forrige helg.   

Flere har uttrykt sin bekymring for den tidligere «Disney Channel»-stjernen i kjølvannet av showet.

«We Can't Stop»-sangeren selv innrømmer overfor britiske Sunday People at hun sliter med tilværelsen for tiden.

- Jeg er helt ødelagt. Jeg har så mange problemer. Jeg er så «fucked up» - alle gjør dumme ting når de er helt ute å kjøre, forteller Miley til avisen.
 
20-åringen, som er travelt opptatt med studioarbeid og ulike opptredener, har fått mye oppmerksomhet for sin svært slanke figur det siste halvannet året.

Til Sunday People, som intervjuet henne for noen uker siden, sier Miley at hun er bekymret for sin egen helse midt oppi alt stresset - som inkluderer bruddrykter med forloveden Liam Hemsworth.

- Jeg har ikke et normalt liv. Jeg er en arbeidshest. Jeg elsker å være i studio og når jeg tar meg en ferie kjeder jeg meg veldig. Jeg tenker på arbeid som noe jeg må drive med, forklarer hun.

All reisingen i forbindelse med promoteringen av singelen «We Can't Stop», hvis musikkvideo ble sensurert av MTV, og det nye albumet «Bangerz», synes hun er spesielt tøff.

- Alt jeg gjør er jobb, så jeg spiser bare for å overleve og holde meg gående. Folk blir imponert fordi jeg klarer meg med tre kvarters søvn, men jeg er vant til det.

Den vågale artisten velger å fokusere på sin beinharde arbeidsmoral fremfor sin sylslanke kropp, som hun gjerne viser frem i små antrekk.

- Jeg har laget en plate, så da må jeg promotere den og jobbe for å få det gjort - og besvime etterpå, forteller Miley - som understreker at hun passer på å spise sunt når hun reiser.

- Jeg må gi kroppen min det den trenger for å holde seg gående, for hvis du ikke gjør det vil du styrte sammen og kollapse, sier 20-åringen til Sunday People.

LES OGSÅ: Stjernejournalist døde etter tale