Maria Montazami:

- Jeg er helt ulykkelig

Den svenske Hollywood-fruen har følt seg annerledes den siste tiden.

FORTVILET: Den svenske Hollywood-fruen Maria Montazami forteller i et innlegg på bloggen sin at hun føler seg ulykkelig. Foto: Birgitta Lindvall Wiik/ Aller Media SE
FORTVILET: Den svenske Hollywood-fruen Maria Montazami forteller i et innlegg på bloggen sin at hun føler seg ulykkelig. Foto: Birgitta Lindvall Wiik/ Aller Media SE Vis mer
Publisert

Det har gått ti år siden svenske Maria Montazami (54) dukket opp på TV-skjermen i realityserien «Svenske Hollywoodfruer» for første gang. Siden den gang har hun blitt en folkekjær TV-profil både her til lands og i hjemlandet, Sverige.

I TV-programmet gir hun seerne et innblikk i livet sitt med ektemannen, Kamran Montazami, og de fire barna Sara (28), Hanna (25), Emma (22) og Nicholas (20). Ved siden av TV-serien har hun også sin egen blogg, hvor hun flittig deler innlegg om hverdagen sin med leserne.

Må til legen

Nå deler 54-åringen et nytt innlegg på bloggen, der hun skriver at hun har kjent seg annerledes den siste tiden, noe hun tror kan være et tegn på at hun har kommet i overgangsalderen.

Derfor har den svenske Hollywood-fruen besluttet å dra til legen for å få svar på om det faktisk er tilfellet.

Ifølge Norsk Helseinformatikk er overgangsalderen en normal prosess og ingen sykdom. Symptomene skyldes at eggstokkene gradvis slutter å fungere rundt 50-års alderen, noe som fører til bortfall av menstruasjon og varierende grader av symptomer på grunn av lavere østrogenmengde i kroppen.

- Dessverre tror jeg at jeg har kommet inn i overgangsalderen, og jeg er helt ulykkelig. Har ikke følt meg som meg selv de siste tre ukene. Hva er dette for noe nytt i livet mitt, det er ikke helt min stil å våkne opp og ikke være lykkelig, skriver 54-åringen og fortsetter:

- Har du opplevd overgangsalderen? Ugh, hva gjør man?

I kommentarfeltet strømmer det inn med støttende kommentarer fra bloggleserne, og flere deler sine erfaringer med overgangsalderen.

Flere av leserne kommer med gode råd til hva man kan gjøre for å føle seg bedre, deriblant å drikke kombucha-te eller å ta seg noen løpeturer.

Klipp fra TV3-programmet "Svenske Hollywoodfruer": Åsa Vesterlund kaster ut Gunilla Persson etter at hun har gått over streken flere ganger. Vis mer

Skal operere

Som tidligere nevnt, deler 54-åringen det meste på bloggen sin, og nylig fortalte hun i et ærlig innlegg om planene sine om å behandle en fettkul på skulderen sin.

Det tok imidlertid ikke lang tid før planene endret seg, etter at hun hadde avlagt et besøk hos en klinikk i Newport Beach.

- I dag skulle jeg ha begynt med behandlingen for fettkulen min som er plassert på ankelen. Det var meningen at jeg skulle dra til en dyktig lege i Newport Beach, noe jeg også gjorde, men da jeg var der så sykepleieren fettkulen min og sa at jeg burde operere, skrev Montazami på bloggen.

Det å avbryte den planlagte behandlingen, og heller kontakte en lege for å planlegge en operasjon, vil spare den svenske Hollywood-fruen store summer.

Ifølge svenske Expressen ville behandlingen av fettkulen kreve fire legebesøk, som hver gang ville koste tv-profilen 14 000 svenske kroner.

Totalt vil det dreie seg om 56 000 svenske kroner for fire behandlinger. Dette er penger hun nå kan bruke på noe annet, til 54-åringens store glede.

- Fy søren, så dyrt. Nå slipper jeg det og kan benytte meg av forsikringen min, og bare betale en liten sum, men likevel får jeg et lite arr. Hvem bryr seg, ikke sant?, fortsatte 54-åringen i innlegget.

Sjokkoppdagelse hos datteren

Den 54 år gamle svenske Hollywood-fruen lever et luksuriøst og dramafylt liv i Los Angeles sammen med familien sin. Selv om ikke alle barna bor hjemme lenger, deriblant datteren Hanna, stopper ikke det 54-åringen fra å dra på besøk.

Nylig dro hun og ektemannen innom datteren og svigersønnen Rudy Andrews sitt hus for å vanne plantene deres mens de var bortreist. Det er trygt å si at besøket ledet til en uventet oppdagelse for firebarnsmoren, som innså at enkelte av de grønne plantene så annerledes ut enn de andre.

Hendelsen så Montazami seg nødt til å dele på bloggen sin.

OVERRASKET: Maria Montazami fant marihuana på datterens balkong. Foto: Skjermdump fra blogg / Maria Montazami
OVERRASKET: Maria Montazami fant marihuana på datterens balkong. Foto: Skjermdump fra blogg / Maria Montazami Vis mer

Det viste seg nemlig at det blant annet var en marihuana-plante i hagen til datteren og svigersønnen.

- Jo, vi vanner blant annet marihuana. Jeg har ingen erfaring med dette. Vet ikke eksakt hvordan det fungerer, men det er ingenting Hanna bruker, i hvert fall. Rudy har sikkert alt under kontroll nå som det er lovlig. Så la oss ikke gå til angrep før vi vet mer. Jeg undersøker og kommer tilbake, skrev hun på bloggen.

LES OGSÅ: Tiltalt etter overfall mot Hollywood-frua

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer