- Jeg er helt støl i magen av skam

Linn Skåber ble flau etter å ha sett seg selv på tv.

FLAU: Linn Skåber innrømmer at hun ble litt småflau da hun så noen av episodene av sin nye tv-serien «Hjerte til hjerte - Spelet». Ifølge humordronningen blir den nye serien verre enn den forrige.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
FLAU: Linn Skåber innrømmer at hun ble litt småflau da hun så noen av episodene av sin nye tv-serien «Hjerte til hjerte - Spelet». Ifølge humordronningen blir den nye serien verre enn den forrige. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Linn Skåber (40) skuffet nok mange tv-seere, da hun tidligere i år bekreftet at hun skulle ta en pause fra «Nytt på Nytt».

Men selv om hun ikke blir sittende i stolen ved siden av Jon Almaas og Knut Nerum i «Gullrekka» denne høsten, har hun ikke lagt NRK-karrieren helt på hylla.

2. september har humorstjernen nemlig premiere på oppfølgeren til suksess-serien «Hjerte til Hjerte», hvor hun nok en gang spiller rollen som den smågale, tidligere forlagsarbeideren Linn.

Og til Seher.no avslører Skåber at den nye serien blir «verre» enn noensinne.

- Ja, det blir et annet miljø og flere folk, så det er flere å forholde seg til. Jeg tror det blir verre enn forrige gang. Og denne gangen har vi jo faktisk med litt kjærlighet og da. Det hadde vi ikke forrige gang. Det er mange menn som passerer i livet henne for å si det sånn, sier hun til Seher.no.

Onsdag fikk pressen se et promoklipp fra «Hjerte til hjerte - Spelet», da rikskanalen holdt høstlansering på Marienlyst. Og på få minutter klarte Skåber å få hele pressekorpset til å bryte ut i jublende latter.

Ifølge Linn har hun selv sett åtte episoder av den nye serien, og 40-åringen innrømmer at det var litt pinlig å se seg selv i rollen.

- Jeg er helt støl i magen ennå av skam, etter å ha sett åtte episoder her forleden. Så jeg har litt premierenerver kjenner jeg. Men jeg tror det blir veldig artig, humrer hun.

Det er imidlertid ikke bare på tv-skjermen Skåber får vist seg i høst. 8. september har hun også premiere på showet «Kåre, Linn, men Christian Skolmen», med Kåre Conradi og Christian Skolmen, på Chat Noir.

Og på spørsmål om hun tror «Nytt på Nytt»-gutta blir sjalu på hennes nye kolleger, bryter hun ut i latter.

- Ja! For Christian og Kåre er så mye flinkere til å danse enn Jon og Knut, smiler hun, men innrømmer samtidig at hun savner Gullrekke-gutta: 

- Ja, jeg savner dem hele tiden. Men jeg møter dem jo, for jeg er så heldig å ha blitt venn med dem utenom tv også. Så da kan vi møtes ute også, og det er hyggelig. Det er veldig hyggelig å ha noen venner utenom tv også.

«Hjerte til hjerte - Spelet» har premiere på NRK1 torsdag 2. september kl. 22.20!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skåber rundtlurt av tv-kollega