- Jeg er helt naturlig

Tro det eller ei, men glamourmodellen hevder hun ikke engang bruker sminke.

PLASTIC FANTASTIC: Katie Price har muligens en litt annen definisjon på «naturlig skjønnhet» enn folk flest.  Foto: Splash News/ All Over Press
PLASTIC FANTASTIC: Katie Price har muligens en litt annen definisjon på «naturlig skjønnhet» enn folk flest. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Katie Price (36) slo igjennom som glamourmodellen «Jordan» på 90-tallet, og er blitt en av Englands største og rikeste kjendiser. Puppemodellen har tidligere avslørt at hun er avhengig av plastisk kirurgi, og har lagt seg på operasjonsbordet utallige ganger.

Katie har blant annet operert nesen, tatt fettsuging, forstørret leppene, fått nye tenner og tatt en vagina-operasjon for å bli «strammere». Ikke minst har puppene variert i størrelse, og entreprenøren har operert dem hele seks ganger. På sitt største var brystene 32GG.

- Jeg kommer aldri til å være fornøyd med kroppen min, har hun sagt.

LEVEBRØD: Katie som silikonmodellen "Jordan". Foto: action press/All Over Press
LEVEBRØD: Katie som silikonmodellen "Jordan". Foto: action press/All Over Press Vis mer

 I et nytt intervju hevder imidlertid 36-åringen at hun ikke er så plastisk allikevel.

- Jeg har tatt Botox, det vet alle, men jeg er naturlig. Jeg har aldri vært glad i å bruke sminke. Du trenger ikke operasjoner for å se yngre ut, det er bare å forandre hårfargen, påstår hun.

Katie, som er gravid med sitt femte barn, var nylig innblandet i en skandale i hjemlandet da det viste seg at ektemannen, stripperen Kieran Hayler (27), hadde vært utro med hennes bestevenninne gjennom 20 år.

Paret, som bare har vært gift i litt over ett år, prøver nå å finne tilbake til hverandre igjen.

Men Katie har avslørt at hun er usikker på om hun kan tilgi ham for den syv måneder lange affæren han hadde med hennes 50 år gamle venninne.

LES OGSÅ: - Jeg har så mye arr at jeg ser ut som et lappeteppe

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer