- Jeg er helt målløs

Isak Knutsen Heim røk overraskende ut i kveldens «Idol», og finalist Vegard Leite ble fullstendig sjokkert.

GIKK TIL FINALEN: Dommer Gunnar Greve Pettersen sa at Vegard Leite sikkert ville mobilisere mange TV-seere, noe som tydeligvis stemte. Fredag kveld ble han stemt videre til den store «Idol»-finalen, noe han ble helt sjokkert over.  Kjæresten Marianne B Foto: Thomas Horni / Seher.no
GIKK TIL FINALEN: Dommer Gunnar Greve Pettersen sa at Vegard Leite sikkert ville mobilisere mange TV-seere, noe som tydeligvis stemte. Fredag kveld ble han stemt videre til den store «Idol»-finalen, noe han ble helt sjokkert over. Kjæresten Marianne B Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med en sjokkert finalist-Vegard nederst i saken!

SEHER.NO: I fredagens «Idol»-sending, der både jula og smør viste seg å være tema, ble det endelig avgjort hvem som er årets to aller siste finalister i sangkonkurransen.

De tre håpefulle artistspirene Jenny Langlo (18), Isak Knutsen Heim (16) og Vegard Leite (19) knivet om de to finaleplassene. Til slutt viste det seg at det var Isak Knutsen Heim som høstet færrest stemmer fra TV-seerne, og som dermed fikk «Idol»-drømmen knust.

Der 16-åringen tok tredjeplassen med imponerende fatning, ble Vegard Leite utrolig overrasket da han fikk vite at han var videre til finalen.
 
- Jeg fikk sjokk da navnet mitt ble lest opp, innrømmer 19-åringen overfor Seher.no etter at finaleplassen er sikret.

- Jeg er helt målløs ennå. Isak gjorde det utrolig bra i kveld. All ære til ham. Men det var en fantastisk følelse å vite at jeg er i finalen, fortsetter han overlykkelig.

Vegard har nemlig slitt med varierende formkurve og dommernes tilbakemeldinger har gått fra begeistring til skepsis, til kritikk og tilbake til begeistring. Selv understreker 19-åringen at han har vært heldig og fått god støtte gjennom opp- og nedturene.
 
- Støtten kan ikke bli bedre. Men det er ikke bare familien, men også alle jeg kjenner har støttet meg. Det er utrolig morsomt, sier Vegard til Seher.no.

- Det er helt vilt, han er så god, sier kjæresten Marianne Borgen, som lover å være tilstede neste fredag under finalen.


At det var Isak, og ikke Vegard, som røk ut fredag kom nok som en stor overraskelse på dommerne også. Både Hans Erik Dyvik Husby (39), Marion Ravn (27) og Bertine Zetlitz (36) tippet nemlig at Isak, i tillegg til Jenny, ville gå videre til finalen. Bare Gunnar Greve Pettersen (29) mente at Vegards innsats fredag kveld var såpass god at han ville gå videre til finalen, sammen med Jenny.

- Jeg er storfornøyd med å ha kommet så langt som jeg har gjort, det er helt utrolig. Takk til alle som har stemt på meg så langt! Jeg skal ta med meg alt videre og jobbe masse for å fortsette med musikk, sa Isak stoisk til programlederne Guri Solberg og Ivar «Ravi» Johansen da tredjeplassen var et faktum.

Den talentfulle 16-åringen har lenge vært en av dommernes favoritter, og han høstet mye skryt fra dommerpanelet også denne kvelden.

- I kveld viser du en selvsikkerhet, en fullkommen artist, jeg er så stolt, sa dommer Marion Ravn (27) om Isaks prestasjon fredag kveld.

- Det er et helt, helt riktig valg av TV-seerne at du står her nå, som en av de tre beste, sa dommer Gunnar Greve Pettersen (29) etter 16-åringens versjon av David Gray-låta «This Year's Love».


Dette sang «Idol»-finalistene i fredagens sending:

Isak Knutsen Heim (16)

Selvvalgt låt: «This Year's Love» (David Gray)

Publikumsvalgt låt: «Dirty Diana» (Michael Jackson)
  

Vegard Leite (19)

Selvvalgt låt: «Dear God» (Avenged Sevenfold)

Publikumsvalgt låt: «Öppna din dörr» (Tommy Nilsson)


Jenny Langlo (18)

Selvvalgt låt: «Come Together» (The Beatles)

Publikumsvalgt låt: «Nothing Compares 2 U» (Sinead O'Connor)
[obj:media:10475]
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var på gråten selv  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer