Kona til Rio Ferdinand:

- Jeg er helt knust

Kate Ferdinand deler tragisk nyhet på Instagram.

I SORG: Kate og Rio Ferdinand. Her avbildet i 2019. Foto: Credit: Anthony Harvey/ REX/ NTB
I SORG: Kate og Rio Ferdinand. Her avbildet i 2019. Foto: Credit: Anthony Harvey/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Kate Ferdinand, kona til tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand, mistet sitt 12 uker gamle foster. Det skriver hun selv i et innlegg på Instagram.

Ferdinand forteller at hun på dagens kontroll fikk vite at hjertet til fosteret hadde stoppet.

- Jeg ikke ord. Jeg er helt knust, men kunne ikke vært mer takknemlig for klemmene jeg fikk fra mine store babyer som kom gjennom døra da vi kom hjem, fortsetter Ferdinand.

Paret hadde ikke tidligere annonsert at de ventet et nytt barn.

- Vi var så begeistret og planla for en ny baby i familien vår. Vi kunne ikke vente med å dele nyhetene våre med dere alle, men dessverre blir livet noen ganger ikke som vi planlegger, skriver hun.

Mistet kona

Fra før av har ekteparet barnet Cree Ferdinand.

Rio Ferdinand har også opplevd dyp sorg tidligere. 43-åringen mistet sin kone gjennom mange år, Rebecca Ellison, til kreft i 2015. Ekteparet hadde barna Tate , Lorenz og Tia Ferdinand.

- Min sjelevenn døde i går. Hun var en fantastisk mot til våre tre vakre barn. Hun vil bli savnet som en kone, søster, tante, datter og barnebarn. Hun vil leve videre i våre minner, som en veileder og inspirasjon, sa Ferdinand den gang.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

LES OGSÅ: - Det er urettferdig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer