SØRGER: Moore var sammen med Adam Goldstein i 2006, og sørger nå over eks-kjærestens bortgang. Foto: AP
SØRGER: Moore var sammen med Adam Goldstein i 2006, og sørger nå over eks-kjærestens bortgang. Foto: APVis mer

- Jeg er helt knust

Mandy Moore er i sorg etter eks-kjærestens plutselige bortgang...

SEHER.NO: Lørdag kom nyheten om at stjerne-DJ'en Adam Goldstein (36) fredag kveld ble funnet død i sin leilighet i New York.

Goldstein overlevde sammen med Blink 182-trommisen Travis Barker (33) i fjor da et lite jetfly styrtet i South Carolina, og skal ha slitt med traumer etter den sjokkerende hendelsen for cirka ett år siden.

Mandag ble det ifølge TMZ fastslått at Goldsteins død skyldtes en uheldig overdose med beroligende medisiner, og at 36-åringen ikke mente å ta livet sitt. Goldstein skal ha brukt flere typer medisiner, som følge av angst han skal ha utviklet etter flystyrten i fjor.

Nå uttrykker den avdøde 36-åringens eks-kjæreste, popartisten Mandy Moore (25) sin sorg over musikerens plutselige bortgang.

- Jeg er helt knust. For de av oss som var heldige nok til å bli kjent med ham, så utstrålte han en begeistring for livet og han var definisjonen av en ekte venn, sier Moore i en uttalelse til Us Magazine.

Moore og Adam Goldstein innledet en romanse i 2006 - kort tid etter at Goldstein avlyste sitt bryllup med Nicole Richie. Men romansen ble kortvarig, og de skilte lag etter tre måneder sammen. De to fant også sammen i en kort periode etter den tragiske flyulykken i 2006.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Livene våre er forandret