Linni Meister:

- Jeg er helt knust og sorgen kan ikke beskrives

Linni Meister i bunnløs sorg etter dødsfall.

VONDT: Linni Meister har opplevd å miste både mor, far og bestefar. I går meddelte hun at også bestemora, Evelyn Dailly, er gått bort. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VONDT: Linni Meister har opplevd å miste både mor, far og bestefar. I går meddelte hun at også bestemora, Evelyn Dailly, er gått bort. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Jeg er helt knust og sorgen kan ikke beskrives. Sånn er det for alle som mister noen. Det er bare synd å ha mistet absolutt alle i en så ung alder, sier Linni Meister (33) til Se og Hør.

I går meddelte den populære tv-profilen at hun er i dyp sorg etter å ha mistet sin bestemor, Evelyn Dailly. 33-åringen opplever tapet som ekstra brutalt da hun nok en gang må ta farvel med en av sine nærmeste familiemedlemmer.

Saken fortsetter nedenfor.

TETT FORHOLD: Linni Meister opplever bestemoras bortgang som ekstremt vanskelig. Foto: Privat
TETT FORHOLD: Linni Meister opplever bestemoras bortgang som ekstremt vanskelig. Foto: Privat Vis mer

«I dag er definitivt en av de verste dagene i mitt liv! Jeg kan ikke tro at jeg aldri skal få se grandma igjen. Nå er du med mamma, pappa og grandpa.», skrev hun på Instagram sin historiefunksjon.

- Sammen med mamma

Bestemoras bortgang kommer fire og et halvt år etter at Meister mistet sin far, Ernst Olsen Meister, grunnet kreft. Den tidligere offiseren, tegneserie-tegneren og illustratøren ble 70 år gammel.

Saken fortsetter nedenfor.

PAPPAJENTE: I 2014 døde faren til Linni Meister av kreft. Ernst Olsen Meister ble 70 år gammel. Foto: Privat
PAPPAJENTE: I 2014 døde faren til Linni Meister av kreft. Ernst Olsen Meister ble 70 år gammel. Foto: Privat Vis mer

- Hvil i fred pappa, forhåpentligvis er du sammen med mamma, og jeg er igjen sammen med Dennis her og håper dere passer på oss, skrev hun den gang.

I 2010 delte Meister på sin egen blogg at også bestefaren, William «Bill» Dailly, hadde gått bort.

- Langt nede

Etter at hun mistet sin bestefar, forklarte 33-åringen på bloggen at hun var svært opptatt av å tilbringe mest mulig tid med bestemora.

«Det er viktig å ta vare på de eldre også, man vet aldri hvor lenge man har de, og jeg vil nyte hvert sekund jeg kan med min bestemor som jeg elsker.»

Meister legger ikke skjul på at Evelyn Dailly har betydd enormt mye for henne. De to har blant annet figurert sammen i tv-serien «Linni», hvor Meister lot tv-kameraene følge deres sydenferie til Mallorca i 2012.

Saken fortsetter nedenfor.

STORT SAVN: Linni Meister og bestemora var svært nære. Tv-profilen legger ikke skjul på at tapet er ekstremt vondt. Foto: Privat
STORT SAVN: Linni Meister og bestemora var svært nære. Tv-profilen legger ikke skjul på at tapet er ekstremt vondt. Foto: Privat Vis mer

- Jeg har aldri vært så langt nede før, men jeg vet at jeg klarer å reise meg, jeg har vært i krigen mot livet flere ganger før, men vinner hver gang, forteller hun til Se og Hør.

17 år gammel mistet Meister sin mor, Shanta.

Shanta kom fra Sri Lanka til Norge som 20-åring, på grunn av leddgikt. Hun skulle opprinnelig ha et kort opphold på et helsehjem, men ble i stedet i Norge - fram til hun døde som 55-åring.

- Jeg var helt knekt, og husker nesten ingenting fra den tida. Jeg tror egentlig ikke jeg har kommet helt over det ennå. Men det gjør jeg vel aldri, sa Linni Mester i et intervju med Se og Hør i 2013.

- Lever på minnene

Meister understreker at hun i denne tøffe tida finner styrke i samhold med blant andre sønnen sin, Dennis.

- Jeg er en kriger, og har styrken til en løve. Det er mye takket være sønnen min som gir meg livsgnist, lysten til å leve, være sterk, stå på og gjøre alt for å gi ham det livet han fortjener. Grandma, grandpa, pappa og mamma vil alltid være med oss. Det vet jeg og vi lever videre på minnene.

- Mine tanker på slike dager som dette går til alle andre som også har mistet sine nære og kjære, legger Meister til.

LES OGSÅ: - Dette var bare helt forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer