- Jeg er helt knust akkurat nå

Sharon Osbourne snakker ut om Ozzys store alkohol- og rusproblemer.

KJEMPER FOR FAMILIEN: Sharon og Ozzy har vært gift i 31 år og vært gjennom mange opp- og nedturer. Sist uke ba artisten om unnskyldning for all smerte han har påført familien etter at han begynte å ruse seg igjen for ett og et halvt år siden. Foto: FAME FLYNET
KJEMPER FOR FAMILIEN: Sharon og Ozzy har vært gift i 31 år og vært gjennom mange opp- og nedturer. Sist uke ba artisten om unnskyldning for all smerte han har påført familien etter at han begynte å ruse seg igjen for ett og et halvt år siden. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at det tidligere denne måneden ble kjent at Sharon og Ozzy Osbourne ikke har sett hverandre på over tre uker og bor på to ulike adresser, avslørte «Black Sabbath»-vokalisten at grunnen var fordi han det siste halvanne året har drukket og ruset seg igjen. 

Ozzy jobber nå hardt for å overbevise Sharon om å la han flytte hjem igjen, og sier han har holdt seg rusfri i snart 50 dager.

Tirsdag åpnet endelig Sharon seg om den vanskelige familiesituasjonen.

- Jeg visste at han drakk av og til, men ikke i hvor stor grad. Og jeg visste ikke at han misbrukte reseptbelagte medisiner. Jeg er helt knust akkurat nå. Dette er en sykdom som ikke bare rammer en person, men hele familien. Det rammer alle som er glad i ham, fortalte hun på TV-showet «The Talk».

Men til tross for alt hun har opplevd, hevder hun at ekteskapet har vært gjennom tøffere ting tidligere og hun benekter at hun vil skilles fra Ozzy.

- Vi skal komme oss gjennom dette også. Hvis ikke må ektemannen min fraktes til sykehuset for å få foten min fjernet fra rumpa.


 
LES OGSÅ: Tilbake på jobb etter mystisk anfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer