HJELPELØS: Da Channing Tatum gjestet «Chelsea Lately» torsdag, fortalte han åpenhjertig om hvordan han følte seg fullstendig ubrukelig både under og etter kona Jennas fødsel. Stjerneparet ble foreldre for første gang 31. mai.  Foto: Skjermdump E!News
HJELPELØS: Da Channing Tatum gjestet «Chelsea Lately» torsdag, fortalte han åpenhjertig om hvordan han følte seg fullstendig ubrukelig både under og etter kona Jennas fødsel. Stjerneparet ble foreldre for første gang 31. mai. Foto: Skjermdump E!NewsVis mer

- Jeg er helt hjelpeløs som pappa

Hollywood-hunken Channing Tatum avslører hvordan han taklet konas fødsel.

SEOGHØR.NO: For en måned siden ble «Magic Mike»-kjekkasen Channing Tatum (33) og skuespillerkona Jenna Dewan-Tatum (32) foreldre til lille Everly.

Da den nybakte faren gjestet «Chelsea Lately» torsdag, grillet programleder Chelsea Handler ham om fødselen, skriver TooFab.

- Jeg var til stede under hele fødselen. Men jeg gikk sikkert på toalettet fire ganger og hadde gråteanfall, sånn «ææh, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!», innrømmer Tatum leende overfor talkshow-vertinnen.

- Fikk du panikk fordi babyen ble født, eller fordi kona di hadde så store smerter? undrer Chelsea Handler.

- Det er som om noen skader en du elsker, og så kan du ikke gjøre noe med det! Man kan virkelig ikke hjelpe henne. Jeg hjelper fortsatt ikke til, og nå er babyen ute til og med. Det spiller ingen rolle, som mann er man ubrukelig i en sånn situasjon. Babyen kommer uavhengig av om man er til stede eller ikke, påpeker «White House Down»-stjernen ydmykt.

33-åringen innrømmer overfor Handler at han har fått stor respekt for kvinner etter å ha vært vitne til sin kjæres fødsel.

- Det er en grunn til at Gud ikke gav oss menn evnen til å føde barn. Vi ville ikke klart å gjennomføre det. Jeg skjønner ikke hvordan kvinner klarer det, uttaler Hollywood-hunken i TV-intervjuet, til stor jubel fra kvinnene i salen.

I videoen nedenfor kan du se Channing Tatum snakke om fødselen og det å bli far, om enn på en mindre velartikulert måte...


LES OGSÅ: Viste frem datteren for første gang