Tone Damli:

- Jeg er heldig, jeg

Tone Damli hyller samboeren på bursdagen hans.

HYLLER: Tone Damli deler kjærlig innlegg i anledning samboerens bursdag. Foto Andreas Fadum / Se og Hør
HYLLER: Tone Damli deler kjærlig innlegg i anledning samboerens bursdag. Foto Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Tone Damli (34) har ved flere anledninger benyttet Instagram for å dele varme ord om samboer Markus Foss (40).

Det gjorde hun blant annet under finalefesten av «Kompani Lauritzen» tidligere i år, hvor hun delte et bilde av de to smilende til kamera og skrev: «det er lett å stå ved siden av han og smile, fordi da har jeg det skikkelig bra».

HJEMME HOS: Tone Damli gir en sniktitt på huset på Blommenholm i Oslo. Video: Rød Løper Vis mer

I anledning Foss' 40 årsdag torsdag deler Damli på ny en rørende hyllest.

«I dag er verdens beste guttebass 40 år! Jeg er heldig jeg, som får dele livet mitt med deg» skriver hun i innlegget, og publiserer en rekke bilder av dem sammen.

«Gratulerer så masse med den store dagen. Flaks for deg (og for meg) at du bare blir deiligere og deiligere. Elsker deg!» skriver hun videre, etterfulgt av en emoji formet som et hjerte.

Paret og deres to barn, Billie (7) og Marlon (1) flyttet inn i sin splitter nye bolig tidligere år.

Deres nye hjem, «Villa Solum», ligger på Blommenholm i Bærum. Villaen kjøpte de for 9,5 millioner i 2015, med planer om å pusse opp.

I januar 2017 ble det imidlertid kjent at Damli og Foss hadde revet villaen for å bygge nytt. Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til å rive. Senere samme år solgte paret deler av tomten. Salget endte på nesten 800 000 kroner under prisantydning.

STOR STAS: Tone Damli tenkte hun skulle la Martin Ødegaard få være i fred. Ødegaard selv hadde andre planer. Video: Rødt Kort. Vis mer

Artisten og Foss ble et par sommeren 2013, og etter flere måneder med romanserykter viste de seg sammen for første gang under Se og Hørs kjendisgalla i november samme året.

LES OGSÅ: Rørt til tårer av samboerens gave

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer