UTSEENDEFIKSERT: Kim Kardashian er en travel kvinne, men hun tar seg alltid tid til å se bra ut. Foto: All Over Press
UTSEENDEFIKSERT: Kim Kardashian er en travel kvinne, men hun tar seg alltid tid til å se bra ut. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg er hårløs over hele kroppen

Realitystjernen er besatt av hårfjerning...

Publisert
SEHER.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (29) er en travel kvinne om dagen.

Mellom innspillingene av «Keeping Up With The Kardashians» og promoteringen av sitt nye mote- og skjønnhetsimperie,  er det ikke mye tid Kim får ha for seg selv.

Men 29-åringen, som er kjent for sitt plettfrie utseende og formfulle figur, tar seg alltid tid til å se bra ut, og er svært sjelden å se uten et fullsminket ansikt, skriver Us Magazine.

- Sminke er livet mitt, sier Kim til Allure Magazine.


Faktisk, så var realitystjernen bare 14 år, da hennes far meldte henne på sminkekurs for å lære hvordan man legger sminke riktig.

- Jeg bruker produkter som dermatologer har laget spesielt for meg og mine søstre. Og så er jeg avhengig av Johnson`s Baby Lotion, avslører Kardashian.

Det er altså ikke mye som er lagt til tilfeldighetene når det gjelder den armenske skjønnhetens utseende. Hun har til og med fått alt håret på kroppen fjernet, muligens for å unngå Julia Roberts berømte hår-blemme på den røde løperen.

- Jeg er armensk, så jeg er så klart besatt av hårfjerning med laser. Armene, bikinilinjen, underarmene. Hele kroppen min er hårløs!

Ifølge Kim, som har opplevd å få mye oppmerksomhet for kroppen sin, spesielt rumpa og vekten, er hun ikke spesielt opptatt av å skulle være tynn.

Ifølge 29-åringen synes hun nemlig det er flottest å være en «ordentlig kvinne».

Dette var også grunnen til at hun valgte å la seg avbilde i Playboy for litt siden. 

- Jeg tenkte «ok, jeg er stolt av å kunne gjøre dette og vise folk at man ikke trenger å være radmager for å være et sexsymbol. Og for meg er ikke det attraktivt uansett. Så derfor gjorde jeg det, selv om jeg var fryktelig nervøs. Jeg angrer ikke, sier hun til Allure.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg aner ikke hvem Ronaldo erVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer