- VIL BLI TJUKKAS: Christer Falck vil satse på en rolle som irriterende tjukkas dersom han blir deltaker i årets Robinson-ekspedisjon. Foto: TV3
- VIL BLI TJUKKAS: Christer Falck vil satse på en rolle som irriterende tjukkas dersom han blir deltaker i årets Robinson-ekspedisjon. Foto: TV3Vis mer

- Jeg er han irriterende, feite

Slik vil Christer Falck vinne Robinsonekspedisjonen igjen.

SEHER.NO: Helt siden han vant den aller første sesongen i 1999, har Christer Falck (39) vært synonym med realityserien "Robinson"-ekspedisjonen på TV3.

Nå er han i gang med forberedelser til årets jubileumsversjon, som skal starte innspilling i mai.

Christer lover flere nye endringer i årets konsept, og vil heller ikke avkrefte ryktene om at han kan selv kan bli deltaker ti år etter at han gikk til topps første gang.

Men skulle han bli øyboer igjen, har han allerede bestemt seg for hva slags rolle han vil ha på øya.

- Det er helt opp til TV3 hva de vil bruke meg til. Men blir jeg deltaker, vil jeg nok bli en av de tjukke. Jeg har alltid vært han flotte og litt slanke, men nå har jeg blitt han irriterende feite, sier han til Seher.no.

Denne uken er Christer Falck med på å velge ut en av sine mulige konkurrenter i programmet "Michael Direkte" på P4, hvor han er medprogramleder hele uken.

Og Christer avslører at han ikke har mistet sin sans for pøbelstreker, etter å ha tvunget de fire deltakerne til å stimle seg sammen i et kott på et par kvadratmeter og diskutere hvem som bør ut av dem.

- Resultatet er uvesentlig, de er bare til pynt fordi det er jeg som bestemmer når alt kommer til alt, smiler han til Seher.no.

Se Christer teste Robinson-kandidatene her:

[obj:media:7693]Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Utro-krangel klippet vekk fra "Ungkaren"