Silje Norendal:

- Jeg er gravid

Silje Norendal legger karrieren på hylla, og avslører familieforøkelse.

BLIR FORELDRE: Alexander Bonsaksen og Silje Norendal venter sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum
BLIR FORELDRE: Alexander Bonsaksen og Silje Norendal venter sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld skriver NRK at snowboardstjerne Silje Norendal (27) legger karrieren på hylla og at hun er klar for å starte på et nytt kapittel utenfor toppidretten.

Samtidig bekrefter Silje at hun er gravid og venter sitt første barn med forloveden Alexander Bonsaksen (33).

- Jeg er kjempeheldig. Jeg hadde et fantastisk liv som toppidrettsutøver og har oppnådd veldig mye jeg drømte om som liten jente. Og nå starter et helt nytt kapittel, sier hun til kanalen.

Utsatt bryllup

Paret, som nå altså venter sitt første barn sammen, hadde store planer om å gifte seg denne sommeren. Overfor Se og Hør kunne 27-åringen imidlertid avsløre at de hadde valgt å utsette bryllupet sitt som følge av coronapandemien.

Paret var godt i gang med bryllupsplanleggingen, og vielsen samt festen skulle etter planen finne sted i Italia 8. til 11. juli i sommer.

- Vi sendte melding til alle gjestene i går om at bryllupet ikke blir noe av i år, og det er veldig kjipt, fortalte Silje.

Videre fortalte snowboardstjernen at hun og forloveden hadde snakket mye om tematikken rundt coronaviruset og bryllupet, og fundert over hva de skulle gjøre.

- Det som er viktig for oss nå er at vi har invitert rundt hundre gjester og sånn som det er nå så kan gjestene få igjen pengene sine for både flybilletter og bo hvis de har booket det. Det er viktig for oss at gjestene får igjen penger fra reiseforsikring, fortalte hun, og la til:

- Nærmere juli er det jo ikke sikkert at det er like lett å få igjen penger, man vet jo ikke hvordan situasjonen kommer til å være da.

Silje kunne også fortelle at de planla å flytte hele bryllupet ett år frem i tid.

Avslørte forlovelse

Det var sommeren 2018 at Alexander gikk ned på kne og fridde til Silje. Det avslørte sistnevnte på Instagram, hvor hun skrev at hun nettopp hadde forlovet seg med sin beste venn.

- Det kom veldig overraskende på. Nå drar vi begge til Finland i morgen, så da tenkte jeg at da skjer det i hvert fall ikke denne sommeren, kanskje neste. Det kom som et sjokk, men på en positiv måte, sa hun til VG den gang.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

LES OGSÅ: Forsvarer svindyr julekalender

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer