I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Sara Gilbert er gift med låtskriveren Linda Perry, best kjent som vokalisten i bandet «4 Non Blondes» som hadde superhiten «What's Up» på midten av 90-tallet. Snart blir de foreldre.
I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Sara Gilbert er gift med låtskriveren Linda Perry, best kjent som vokalisten i bandet «4 Non Blondes» som hadde superhiten «What's Up» på midten av 90-tallet. Snart blir de foreldre. Vis mer

- Jeg er gravid

Et halvt år etter bryllupet avslører det lesbiske Hollywood-paret at de venter barn.

Publisert

SEOGHØR.NO: I mars strålte TV-stjernen Sara Gilbert (39) av lykke da hun ga sitt ja til musikeren Linda Perry (49) i en hemmelig seremoni i Los Angeles.

Seks måneder senere har det nybakte ekteparet enda en gledelig nyhet å komme med: De skal bli foreldre.

Det var under tirsdagens program av «The Talk», hvor Gilbert er en av programlederne, at graviditeten ble avslørt.

Gilbert måtte nemlig stå over en utfordring om å legge seg på en spikerseng mens en tung gjenstand hvilte på magen hennes

- Jeg kan faktisk ikke gjøre det fordi jeg er gravid, utbrøt hun til stor jubel og applaus fra publikum, skriver People.com.

- Jeg føler meg bra. Jeg føler meg kjempe bra, men i begynnelsen var jeg veldig trøtt, uttalte hun videre om graviditeten.

Gilbert og Perry hadde vært sammen i halvannet år da Gilbert ble overrasket med et romantisk frieri av kjæresten mens de hadde piknik i april 2013. Deretter har det gått slag i slag for det forelskede paret.

Mens Gilbert allerede har datteren Sawyer (7) og sønnen Levi (9) fra et tidligere forhold, så blir dette Perrys første barn.

LES OGSÅ: - Mamma lenktet meg naken til hundehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer