LYKKELIGE: I et nytt blogginnlegg skriver Rachel Nordtømme at hun og André gleder seg til å ønske sitt første barn velkommen, og at hun har termin i løpet av året. Her er de vordende foreldrene på "Skal vi danse?"-finalefest i fjor. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
LYKKELIGE: I et nytt blogginnlegg skriver Rachel Nordtømme at hun og André gleder seg til å ønske sitt første barn velkommen, og at hun har termin i løpet av året. Her er de vordende foreldrene på "Skal vi danse?"-finalefest i fjor. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

– Jeg er gravid!

I nytt blogginnlegg avslører stjerneparet at de venter sitt første barn.

BLIR FORELDRE: André Villa og kjæresten Rachel Nordtømme har avslørt at de venter barn sammen i løpet av året. Foto: Jonas Frøland
BLIR FORELDRE: André Villa og kjæresten Rachel Nordtømme har avslørt at de venter barn sammen i løpet av året. Foto: Jonas Frøland Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2013 innrømte Rachel Nordtømme og André Villa ovenfor Se og Hør at de var «halvkjærester».

– Ja, vi må nok innrømme å være så godt som det, sa motocross-stjernen André med et lurt smil den gang.

I dag ser det ut til at det flotte paret er lykkeligere enn noensinne – og nå har de avslørt at de skal bli foreldre for første gang.

Det var Rachel som delte den gledelige nyheten på sin personlige blogg.

– Jeg er gravid! Jeg og André venter et lite gull i løpet av året, og vi gleder oss utrolig mye! Vi er kjempespente, men samtidig veldig klare for å ta imot den lille, skriver friidrettsutøveren.

Saken fortsetter under bildet.

– Jeg har ventet ganske lenge med å fortelle det fordi vi syns det har vært koselig å holde det for oss selv, og forberedt oss uten at for mange visste det, fortsetter hun.

Videre skriver blondinen at hun har vært i god form så langt i svangerskapet, og at jobb og hverdagsliv går som før.

– At jeg er litt trøttere enn vanlig og hyppige toalettbesøk er vel det eneste, deler Rachel.

Les blogginnlegget i sin helhet her.


Flyttet til Oslo for å støtte kjæresten


Rachel deltok i «Skal vi danse?» i 2011, men var også på plass i lokalene i fjor; da var det nemlig André som skulle imponere på parketten.

Rachel flyttet midlertidig fra Trondheim til Oslo for å være mest mulig sammen med kjæresten under konkurransen – noe han selvfølgelig satt stor pris på.

- Jeg er veldig glad for at hun er i Oslo, hvis ikke hadde det blitt veldig ensomt her. Kommer jeg hjem fra trening og har hatt en dårlig dag, er hun flink til å fortelle meg at «dette går bra», sa André den gang til Se og Hør den gang.

Se intervjuet med Rachel og André fra «Skal vi danse?» under.

LES OGSÅ: La ut toppløsbilde av kjæresten på nett

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.