Mila Kunis:

- Jeg er «gravid og skal skilles» årlig

«That '70s Show»-stjernen går langt for å unngå å lese sladder om seg selv.

UNNGÅR SLADDERET: Skuespiller Mila Kunis forteller at hun slett ikke orker å lese sladder om seg selv, men at enkelte ting er nærmest uunngåelig å få med seg. Foto: NTB Scanpix
UNNGÅR SLADDERET: Skuespiller Mila Kunis forteller at hun slett ikke orker å lese sladder om seg selv, men at enkelte ting er nærmest uunngåelig å få med seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter å ha vært i rampelyset siden hun var tenåring, er skuespiller Mila Kunis (34) på ingen måte ukjent med rykter om seg selv.

Etter at hun ble kjæreste, og senere giftet seg med sin tidligere «That's 70's Show»-kollega Ashton Kutcher (40), har hun måttet stå imot ytterligere spekulasjoner fra fans og medier.

Men at hun opplever det til stadighet, betyr imidlertid ikke at Kunis lar alt prelle av.

I et intervju med Cosmopolitan åpner skuespilleren opp om de vanligste ryktene, og avslører at hun aldri leser siste nytt om seg selv fra sladdermagasinene.

Går utover familien

Til tross for at hun går langt for å holde seg unna sladder, er det enkelte ting heller ikke hun kan unngå å få med seg - spesielt når hun passerer bladseksjonen på handletur.

- Jeg leser ingenting om meg selv. Jeg vet oppriktig ikke hva som blir skrevet om meg … Annet enn at jeg vet at jeg er gravid på årlig basis og at jeg og ektemannen min skal skilles hvert eneste år.

Saken fortsetter under bildet.

EKTEPAR: Etter å ha spilt kjærester på skjermen i en årrekke, oppstod det følelser mellom Ashton Kutcher og Mila Kunis flere år senere. I dag er de gift og har to barn. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Etter å ha spilt kjærester på skjermen i en årrekke, oppstod det følelser mellom Ashton Kutcher og Mila Kunis flere år senere. I dag er de gift og har to barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at hun stort sett ser ut til å ta sladderen med et smil, er det enkelte rykter som har gått inn på skuespilleren.

For selv om hun selv kan ha et avslappet forhold til det hele, er det ikke like lett for hennes foreldre og besteforeldre å vite forskjellen på sannhet og oppspinn.

- På et tidspunkt da jeg var gravid, skrev tabloidene, sammen med et bilde av meg på forsiden, at jeg var sendt til sykehus i all hast. Hvor mye stress det forårsaket familien min, tror jeg ingen helt kan forstå.

Imidlertid er ikke alle «nyhetene» av det triste salget, og Kunis kan også fortelle at hennes egen far er blant dem som får forhåpninger hver eneste gang han kan lese at det er et nytt Kutcher-Kunis-medlem på vei.

Saken fortsetter under.

Jordnær oppdragelse

Hvorvidt paret faktisk vil ha en familieforøkelse, får tiden vise. Enn så lenge har paret datteren Wyatt Isabelle (3) og sønnen Dimitri (1).

Selv om ekteparet har vært et populært Hollywood-par i en årrekke, er de imidlertid opptatt av at barna ikke skal bli divaer med stjernenykker.

Det fortalte Mila Kunis i et intervju på det australske radioshowet «The Kyle and Jackie O Show», gjengitt av Huffington Post.

Saken fortsetter under bildet.

STRENGE: Mila Kunis og Ashton Kutcher er opptatt av at sønnen Dimitri og datteren Wyatt skal kjenne verdien av penger og ikke bli kravstore. Foto: NTB Scanpix
STRENGE: Mila Kunis og Ashton Kutcher er opptatt av at sønnen Dimitri og datteren Wyatt skal kjenne verdien av penger og ikke bli kravstore. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Black Swan»-stjernen la til at verken hun eller Ashton hadde noe luksusliv i oppveksten, og at de ikke ønsker at barna deres skal vokse opp til å bli kravstore.

- Det er så viktig, fordi vi begge kommer fra ganske beskjedne kår og var fattige i oppveksten. Vi har i høyeste grad skapt suksessen vår selv og er veldig bevisste på verdien av penger, fortalte Kunis videre.

Dropper julegaver

At de vil gi barna et jordnært forhold til penger har de også vist i ettertid.

I oktober fortalte hun nemlig i et intervju med US Magazine at barna ikke ville få julegaver av foreldrene sine, og at hun og Ashton ba besteforeldrene om å begrense seg til å kun gi én gave hver.

- I fjor var Wyatt to år gammel, og det ble for mye. Vi ga henne ingenting, det var det besteforeldrene som gjorde. Vi fortalte våre foreldre: «Vi ber dere, dersom dere skal kjøpe noe, vær så vennlig å velg én gave», sa 34-åringen og la til at familien heller ønsket å ta imot gaver som kunne gis til veldedige organisasjoner.

LES OGSÅ: Derfor bruker han alltid caps

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer