- Jeg er godt i gang med å legge på meg

Gravide Tone Damli vil kanskje kunne oppfylle Pernille Sørensens frekke babyvekt-ønske.

GRAVID: I tirsdagens «Else» på TV 2 avslører Tone Damli Aaberge at hun allerede har begynt å merke graviditeten på kroppen - i form av ekstra vekt. Sangstjernen, som også er i strålende humør, bekrefter at hun «har det veldig fint» som gravid.  Foto: Skjermdump, TV 2
GRAVID: I tirsdagens «Else» på TV 2 avslører Tone Damli Aaberge at hun allerede har begynt å merke graviditeten på kroppen - i form av ekstra vekt. Sangstjernen, som også er i strålende humør, bekrefter at hun «har det veldig fint» som gravid. Foto: Skjermdump, TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag forrige uke ble det kjent at Tone Damli Aaberge (25) venter barn med sin kjæreste Markus Foss (31).

Den overraskende babynyheten blir selvsagt tema i talkshowet «Else» på TV 2 tirsdag kveld. Der snakker sangeren om graviditet og fødsler med programleder Else Kåss Furuseth, Jan Eggum og komiker Pernille Sørensen.

Sistnevnte, som selv har to barn med komiker Dagfinn Lyngbø, forteller at hun la på seg omtrent 40 kilo i sitt siste svangerskap - og at hun håper at smekre Tone også vil legge på seg.

- Jeg har en sånn liten kjerring inni meg, som ønsker litt at du skal legge på deg kanskje 30 kilo, i hvert fall, innrømmer Pernille, til mye latter fra både Tone og publikum.

- Da kan jeg si at jeg er veldig godt igang, da! Ja!, avslører den flotte «Imagine»-sangeren med en hjertelig latter.

Hun kommenterer også at hun må passe på at puppene ikke kommer ut av blazeren, når hun avslår Pernille Sørensens tilbud om å få en ekstra pute i ryggen.

- Jeg har lest at man legger på seg 400 gram rundt brystpartiet, fortsetter Tone med en illustrerende håndbevegelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer