- Jeg er glad vi ikke møttes da vi var 20

Hollywood-stjernen Helen Mirren åpner seg opp om ekteskapet.

LYKKELIGE: Helen Mirren og Taylor Hackford møtte hverandre først i godt voksen alder, noe de begge tror har vært sunt for forholdet deres. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Helen Mirren og Taylor Hackford møtte hverandre først i godt voksen alder, noe de begge tror har vært sunt for forholdet deres. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «The Queen»-stjernen Helen Mirren (68) var 40 år da hun møtte regissøren Taylor Hackford (68) på settet til filmen «White Nights» i 1985.

Mens hun hadde et forhold til skuespilleren Liam Neesom (61) bak seg, hadde Hackford vært gift to ganger tidligere og hadde to barn. 12 år etter at de ble kjærester giftet paret seg - på Taylors 53-årsdag.

- Jeg sa til Taylor da vi ble sammen: «Hvorfor ble vi ikke kjærester i 20-årene. Vi har mistet så mye tid sammen». Da svarte han: «Hvis vi hadde blitt sammen den gangen, så hadde vi ikke vært sammen nå». Og han har helt rett. Vi hadde fordelen av å møte hverandre senere i livet, sier Oscar-vinneren i et intervju med Wenn, ifølge Contactmusic.com.

Helen sier at de begge to var travelt opptatt med å nå mål og drømmer i forhold til karrieren da de var i 20-årene, og at ingen av dem egentlig hadde tid til noe forhold.

- Vi var veldig heldige som traff hverandre da vi først gjorde det. Da hadde vi begge lært at vi var avhengige av fortsette å jobbe selv om vi var kjærester. Jeg tror det er suksessen bak ekteskapet vårt. Vi gir hverandre alltid full støtte og frihet, og det er utrolig viktig, forteller hun.LES OGSÅ: Du gjetter aldri hva de har til felles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer