- Jeg er glad vi aldri fikk barn

Dolly Parton og ektemannen hadde barnenavnet klart, men paret ble ikke foreldre...

SATSET PÅ KARRIEREN: Dolly Parton valgte å satse alt på talentet sitt og har levd et lykkelig liv uten barn. Foto: Stella Pictures
SATSET PÅ KARRIEREN: Dolly Parton valgte å satse alt på talentet sitt og har levd et lykkelig liv uten barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Dolly Parton (68) startet karrieren sin i radioen allerede som barn, og 13 år gammel begynte hun å spille inn musikk.

I 1966, som 20-åring, giftet sangfuglen seg med Carl Dean (72), og paret begynte å planlegge en familie sammen.

- Da mannen min og jeg giftet oss, så tenkte vi: «Hvordan vil barna våre se ut? Vil de bli høye, siden han er høy eller små, siden jeg er liten? Hvis vi fikk en jente ville vi kalle henne Carla», forteller countrystjernen til The Guardian, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

GAMMELT MINNE: For tre år siden delte Dolly Parton gamle bilder med publikum da hun var gjest hos Ellen DeGeneres. Her er hun sammen med ektemannen Carl Dean som hun har vært gift meg i 48 år, Foto: All Over Press
GAMMELT MINNE: For tre år siden delte Dolly Parton gamle bilder med publikum da hun var gjest hos Ellen DeGeneres. Her er hun sammen med ektemannen Carl Dean som hun har vært gift meg i 48 år, Foto: All Over Press Vis mer

Men året etter bryllupet skjøt karrieren hennes fart og babyplanene ble lagt på is.

- Vi snakket og drømte i alle fall om å få barn, men det var ikke meningen at det skulle skje. Nå som vi er eldre, så er vi glade for det.

Artisten sier nemlig at hadde de fått barn, så hadde hun gitt opp alt for dem, og derfor hadde hun neppe blitt berømt og fått den suksessfulle karrieren hun har i dag.

- Jeg tror jeg ville vært en fantastisk mor, og jeg ville nok ofret alt for barna. For jeg hadde fått skyldfølelse hvis jeg forlot dem for å jobbe eller dra på turne.

- Men alt hadde vært annerledes hvis jeg hadde fått barn. Jeg ville sannsynligvis ikke ha vært en stjerne i dag, forteller hun ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Trygler barna om å gjøre henne til bestemor