ROMANSESRYKTER: Justin Bieber og Hailey Baldwin overrasket mange da de kunngjorde sin forlovelse tidligere i sommer. Nå forklarer Shawn Mendes (t.v.), som tidligere er omtalt som sistnevntes kjæreste, hvordan han opplevde å få nyheten. Foto: NTB Scanpix
ROMANSESRYKTER: Justin Bieber og Hailey Baldwin overrasket mange da de kunngjorde sin forlovelse tidligere i sommer. Nå forklarer Shawn Mendes (t.v.), som tidligere er omtalt som sistnevntes kjæreste, hvordan han opplevde å få nyheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Shawn Mendes:

- Jeg er glad på deres vegne

Shawn Mendes bryter tausheten om forlovelsen til Justin Bieber og Hailey Baldwin.

Publisert

I juli kunngjorde popstjernen Justin Bieber (24) og modell Hailey Baldwin (21) at de er forlovet. Nyheten kom som en stor overraskelse på mange, da paret ikke har datet lenge.

En av dem som skal ha reagert med sjokk, er Biebers ekskjæreste Selena Gomez (25). Hun skal, i likhet med offentligheten, ha fått nyheten med seg gjennom medias overskrifter.

Det er hun ikke alene om.

Romansespekulasjoner

I et intervju med The Sunday Times forklarer den ettertraktede, kanadiske musikeren Shawn Mendes (20), som tidligere er blitt romantisk koblet til Hailey Baldwin, at han mottok beskjeden på samme vis.

- Jeg fikk vite om forlovelsen samtidig som alle andre, sier han til avisen.

Mendes og Baldwin ble først koblet til hverandre i 2017. Spekulasjoner om et romantisk forhold dem imellom ble ytterligere forsterket da de to dukket opp sammen hånd i hånd på den røde løperen under Met-gallaen i mai.

GOD TONE: Shawn Mendes og Hailey Baldwin fikk fart på ryktemølla da de to dukket opp sammen på Met-gallaen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GOD TONE: Shawn Mendes og Hailey Baldwin fikk fart på ryktemølla da de to dukket opp sammen på Met-gallaen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I november kunne en kilde til E! News fortelle at det faktisk foregikk noe mellom de unge superstjernene.

- Det startet med at de tilfeldigvis traff hverandre på fester, men det har blitt mer seriøst i det siste. De dater definitivt nå, og tilbringer mye tid sammen, hevdet kilden.

GENTLEMAN: Mange spekulerte i om Shawn Mendes og Hailey Baldwin bekreftet et forhold da de to kom hånd i hånd på løperen under Met-gallaen. Foto: NTB Scanpix
GENTLEMAN: Mange spekulerte i om Shawn Mendes og Hailey Baldwin bekreftet et forhold da de to kom hånd i hånd på løperen under Met-gallaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Helt vilt

Overfor The Sunday Times ønsker Mendes tilsynelatende å slå en siste spiker i kista for det han mener er ukorrekte opplysninger. Han forklarer at duoen aldri har vært mer enn nære venner, og avkrefter samtlige spekulasjoner rundt et romantisk forhold med 21-åringen.

- Jeg er veldig glad på deres vegne. Hailey og jeg er gode venner. Jeg er også en venn av Bieber. Jeg mener at de begge er bra for hverandre. Det er helt vilt, da, det er en stor greie, forklarer artisten og refererer til forlovelsen.

Saken fortsetter under:

I likhet med Mendes har Baldwin tidligere - om enn noe vagt - avkreftet at duoen har hatt noe mer enn et vennskapelig forhold.

- Jeg ler ofte ting vekk. Jeg synes det er ganske morsomt, for å være ærlig. Jeg prøver å holde den siden av livet mitt så privat som mulig. Jeg synes ikke jeg burde måtte forklare meg overfor andre, for det er mitt liv, har hun uttalt.

FORELSKET: Justin Bieber og Hailey Baldwin har siden forlovelsesnyheten blitt et særdeles yndet objekt blant paparazzoene. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Justin Bieber og Hailey Baldwin har siden forlovelsesnyheten blitt et særdeles yndet objekt blant paparazzoene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gikk hver til sitt

Det var i januar for to år siden Justin Bieber og Hailey Baldwin fikk massiv oppmerksomhet etter at førstnevnte delte et kyssebilde av ham og Hailey på Instagram.

I etterkant innrømmet duoen at de hadde varme følelser for hverandre, før Hailey våren 2016 avslørte at forholdet var over fordi det ble for komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

- Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa modellen til bladet Marie Claire i april 2016.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

Utsatt bryllupet

Som historien har vist, fant paret tilbake til hverandre, og nå er de altså forlovet. Skal man tro kilder nær paret vil det forestående bryllupet likevel ikke finne sted med det samme.

En kilde skal ha uttalt til People at paret ikke ønsker å forhaste seg, og at de nå har bestemt seg for å nyte forlovelsen, og dermed har utsatt bryllupet.

- De har bremset litt ned med bryllupsplanleggingen. De vil fortsatt ha en kort forlovelse, men de ønsker heller ikke å stresse med bryllupet, sa kilden, og fortsatte:

- Det ble ganske intenst og de skjønte at de heller bare vil nyte å være forlovet en stund. Det er jo ingen hast - de er fortsatt veldig unge, uttalte kilden til People, ifølge Metro News.

LES OGSÅ: Utsatt for hysterisk telefonspøk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer