- Jeg er glad livet hennes er ødelagt

Katie Price tok ektemannen på fersken med hennes beste venninne. Nå fryder hun seg over at eks-venninnen skal skilles.

RASER: Katie Price raser mot sin tidligere bestevenninne, Jane Pountney, som var utro med Katies ektemann. Foto: All Over Press
RASER: Katie Price raser mot sin tidligere bestevenninne, Jane Pountney, som var utro med Katies ektemann. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske realitystjernen og glamourmodellen Katie Price (36) ble i fjor knust da hun fant ut at ektemannen Kieran Hayler (29) hadde vært utro med bestevenninnen hennes, Jane Pountney (49).

VENNINNEN TIL STEDE: Her gifter Katie seg med Kieran Hayer i 2013. Nede til høyre i bildet er Jane Pountney, som senere var utro med Kieran. Ved siden av Jane er ektemannen Derrick, som hun nå skiller seg fra. Foto: Splash News/All Over Press
VENNINNEN TIL STEDE: Her gifter Katie seg med Kieran Hayer i 2013. Nede til høyre i bildet er Jane Pountney, som senere var utro med Kieran. Ved siden av Jane er ektemannen Derrick, som hun nå skiller seg fra. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

Mens Kieran ble innlagt til behandling for sex-avhengighet, hadde ikke Jane noen unnskyldning.

Det førte til at Katie tilga ektemannen. Men forholdet til Jane surnet. Det gjorde også forholdet mellom Jane og ektemannen hennes, Derrick.

Nå hevder hun at de to snart vil skilles, og legger ikke skjul på at hun fryder seg over nyheten.

- Jeg vet at Derrick og Jane skiller seg. Det hun gjorde mot meg, kommer jeg aldri til å tilgi henne for, og jeg er bare glad for at livet hennes er ødelagt, sier hun til bladet OK! ifølge nettstedet Daily Mail.


I intervjuet forsvarer Katie ektemannen, samtidig som hun sier hun ble sjokkert av bestevenninnens oppførsel.

MODELL: Katie slo gjennom som glamourmodell under navnet Jordan. Foto: Stella Pictures
MODELL: Katie slo gjennom som glamourmodell under navnet Jordan. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er litt rart, men Derrick og jeg har aldri vært sinte på Kieran. Det er Jane vi lot oss sjokkere av. Jeg tror det er fordi hun forandret seg så dramatisk. Vi kjente jo ikke Kieran like godt som Jane. Jeg giftet meg med ham etter fem uker. Jane hadde jeg kjent i 20 år.

- Jeg tror det er derfor det er så ille med Jane. Pluss at hun ikke har en sykdom som Kieran.

Katie og Kieran giftet seg i 2013. De har barna Jett (1) og Bunny (seks mnd) sammen. Katie har også tre barn fra tidligere forhold.


LES OGSÅ: - Jeg elsker hvordan kroppen min føles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer