<strong>NESTEN-KATASTROFE:</strong> Stella Mwangis kjole hang seg fast i skoen under lørdagens «Skal vi danse». Heldigvis - for Stella - ble hun ikke stående naken igjen på parketten.  Foto: Audun Braastad/ Stella Pictures
NESTEN-KATASTROFE: Stella Mwangis kjole hang seg fast i skoen under lørdagens «Skal vi danse». Heldigvis - for Stella - ble hun ikke stående naken igjen på parketten. Foto: Audun Braastad/ Stella Pictures Vis mer

- Jeg er glad jeg ikke endte opp naken

Utstemte Stella Mwangi fryktet det verste da tabben var et faktum.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Stella Mwangi og Asmund Grinaker nederst i saken!

SEHER.NO: Etter en dramatisk avslutning måtte Stella Mwangi forlate «Skal vi danse» lørdag kveld.

Mwangi måtte ut i danseduell mot Kari Traa, etter at hun tidligere på kvelden hadde et uhell på dansegulvet, da kjolen hennes hang seg fast i skoen, slik at kjolen ble ødelagt. Til Seher.no avslører Stella at hun nesten mistet alt fokus av tabben.

- Ja, hva skjedde egentlig? Det var jo i starten, så man går jo glipp av ting. Introen er jo viktig. Vi ble litt mindre fokusert enn hva vi håpet på, sier hun til Seher.no.


Det hele endte med at den blide artisten altså røk ut av konkurransen. Det kom som en overraskelse for mange. Samtlige dommere trodde det var Traa som måtte forlate konkurransen lørdag kveld. Da Seher.no møtte Stella og dansepartneren i pausen under lørdagens direktesendte TV 2-show la Asmund ikke skjul på at han var imponert over at «partneren» hentet seg inn igjen etter glippen.

- Jeg er imponert av at du kom igjennom jeg, og at du kom inn i koreografien der, mener han.

- Synes du det? Tusen takk. Det er sykt hvordan hjernen bare svirrer, og så er man tilbake. Det gikk så fort i hodet mitt vet du, men så gikk det bra. Jeg er bare glad for at jeg ikke plutselig sto der i nettoen, forteller den tidligere «Eurovision»-stjernen.

Etter at exiten var et faktum, var tonen en helt annen fra 25-åringen, selv om hun smilte bredt - til tross for «bare» en fjerdeplass i konkurransen.

- Jeg tenker bare at nå skal jeg sove. Jeg er lei meg, men jeg har lært så utrolig masse. Jeg har fått meg en ny bestevenn i Asmund, og jeg har blitt kjent med så mange fine folk, sier Stella til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er lei meg  

Se video med Stella Mwangi og Asmund Grinaker her:

[obj:media:10293]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer