DRONNINGEN AV KOMEDIER: Meryl Streep er evig takknemlig for at hun etter fylte 60 fortsatt får jobbe med romantiske komedier. Foto: All Over Press
DRONNINGEN AV KOMEDIER: Meryl Streep er evig takknemlig for at hun etter fylte 60 fortsatt får jobbe med romantiske komedier. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er glad jeg er i live

Og det er ikke det eneste skuespillerinnen er glad for..

SEHER.NO: "Its complicated"- skuespillerinnen Meryl Streep er fortsatt forbauset over at hun etter fylte 60 fortsatt blir tilbudt flere jobber. Og det er ikke det eneste hun er takknemlig for.

- Jeg er ekstremt takknemlig for å være i live. Jeg har så mange venner som er syke, eller borte. Men jeg er her. Og jeg klager så absolutt ikke, sier hun til Vanity Fair.

Meryl - som også er kjent fra "The Devil Wears Prada" - er overrasket over at hun 20 år etter at hun trodde hun måtte pensjonere seg, fortsatt får jobbe med romantiske komedier.

- Det er utrolig. Jeg er 60 år gammel, og jeg spiller hovedrollen i romantiske komedier. Jeg har blitt gitt fantastiske, rare, men interessante roller langt etter det jeg trodde var min salgsdato. Jeg husker at jeg sa til mannen min da jeg var 38 at nå var det over. Og så har det bare fortsatt, sier hun.

Selv om Meryl er overlykkelig over at hun fortsatt får muligheten til å være en del av store filmer, insisterer hun på at hun aldri kommer til å ta plastisk kirurgi.

- Når jeg ser det i personer jeg møter, forstyrrer det kommunikasjonen min med dem. Det er et stort flagg foran utsikten min, og for en skuespiller er det som å ha på seg et slør. Det er ikke en bra ting, avslutter hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Hun ser ut som en uoppredd seng