<strong>KRITISK:</strong> - For meg er det en selvfølge at menn og kvinner deler på det å være foreldre og deler på permisjonstiden, sier Guri Solberg om utspillene til kjendisinvestor Jan Haudemann-Andersen, som venter barn med fiolinisten Marte Krogh. Foto: Stella Pictures
KRITISK: - For meg er det en selvfølge at menn og kvinner deler på det å være foreldre og deler på permisjonstiden, sier Guri Solberg om utspillene til kjendisinvestor Jan Haudemann-Andersen, som venter barn med fiolinisten Marte Krogh. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er glad han ikke er min mann

Den gravide TV-kjendisen Guri Solberg lar seg provosere.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige uke kom kjendisinvestor Jan Haudemann-Andersen (53) med oppsiktsvekkende uttalelser om pappaperm-ordningen i et intervju med E24. I januar venter forretningsmannen barn med fiolinisten Marthe Krogh (36), men Haudemann-Andersen har på ingen måte vurdert å ta ut pappaperm.

- Hvilken kvinne ønsker seg egentlig en myk mann, en som tar pappaperm, uttalte den styrtrike finansmannen til E24.

Utspillene får den gravide Idol-programlederen Guri Solberg (35) til å reagere.

- Jeg tenker at jeg er glad han ikke er min mann, og jeg er utrolig glad for at min utkårede har en helt annen innstilling til det. For meg er det en selvfølge at menn og kvinner deler på det å være foreldre og deler på permisjonstiden, sier Solberg til Her og Nå.


35-åringen, som venter sitt andre barn med musiker-ektemannen David Vogt (32), sier til ukebladet at hun lar seg provosere av Haudemann-Andersens oppsiktsvekkende uttalelser.

- Ja, jeg kjenner at jeg blir irritert. Men jeg føler at den uttalelsen står litt for seg selv, han har jo fått mange reaksjoner på det, mener hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skjønnheten går foran det komfortable  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer