- Jeg er glad han har kjæreste

Selv nyter den tidligere "Idol"-stjernen lykken med sin nye svenske flamme...

ÅPENHJERTIG: - Jeg tror det er vanskelig å være venner etter fem år. Én av oss vil alltid være mer såret enn den andre, det er en vanskelig ting. Jeg tror vi begge trengte å gå videre - hver for oss, forteller Vivian Sørmeland om bruddet med Ale Foto: Anders Myhren/Seher.no
ÅPENHJERTIG: - Jeg tror det er vanskelig å være venner etter fem år. Én av oss vil alltid være mer såret enn den andre, det er en vanskelig ting. Jeg tror vi begge trengte å gå videre - hver for oss, forteller Vivian Sørmeland om bruddet med Ale Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Vivian Sørmeland nederst i saken!

SEHER.NO: I april ble det kjent at det tidligere "Idol"-paret Vivian Sørmeland (23) og Aleksander Denstad With (21) hadde gått hvert til sitt, etter et fire års langt kjærlighetsforhold. Nå lever derimot begge lykkelige på hver sin kant. Selv er Vivian svært forelsket i sin svenske kjæreste, som hun har vært sammen med i om lag ett år.

- Han er veldig bra! Vi møttes gjennom venner, gjennom bekjente. Jeg hang mye med hans bestekamerater, fordi bestevenninnen min var venner med dem. Så det var ganske tilfeldig at vi møttes, egentlig, sier hun åpenhjertig til Seher.no.

Bruddet mellom Vivian og Aleksander fikk stor oppmerksomhet i Medie-Norge. Og ifølge den 23 år gamle sangjenta, snakker hun mindre og mindre med sin eks-kjæreste.

- Vi har ikke så veldig mye kontakt, nei. Jeg tror det er vanskelig å være venner etter fem år. Én av oss vil alltid være mer såret enn den andre, det er en vanskelig ting. Jeg tror vi begge trengte å gå videre - hver for oss, forteller hun.

- Hvordan tok Aleksander nyheten om at du hadde fått deg ny kjæreste?

- Aleksander har jo fått seg kjæreste selv, så jeg regner med at det går helt fint. Og det er veldig godt å vite at begge har kommet seg videre, og at alt er bra. Det har jo vært slutt mye lenger enn det folk har fått med seg også da. Det har vært slutt i snart ett år, sier Vivian, som medgir at hun selv også er glad på eksens vegne.

- Jeg er veldig glad for at Alex har ny kjæreste. Hun virker som en fantastisk søt jente, i tillegg virker hun veldig "happy". Så det tror jeg bare er bra for ham.

Onsdag deltar Vivian Sørmeland i TV 2 Zebra-programmet "Zebra Grand Prix". Der skal hun - sammen med sin kjørepartner, programleder for Oslo-TV, Nicolas Carlie - konkurrere med en rekke andre kjendiser på en rallycross-bane på Kongsberg. Og Vivian innrømmer at det ble en nervepirrende opplevelse, spesielt etter at hun fikk nyheten om at partneren ikke har lappen.

- Tror du jeg var nervøs eller? smiler den blide jenta.

Til Seher.no forteller Nicolas Calie at han aldri har hatt behov for et bilsertifikat, og at det er grunnen til at han fortsatt ikke har den nødvendige "lisensen".

- Jeg har rett og slett aldri kjørt opp. Det er bare noe jeg ikke har brukt tid og penger på. Men å mestre en bil er ikke noe problem, forsikrer Carli, som innrømmer at det kanskje ikke var så lett som han trodde likevel...

- Vi feiret ingen seier i "Zebra Grand Prix", men vi klarte å ødelegge en bil! Det er det ikke mange her som er rocka nok til å gjøre, sier han til Seher.no.

I onsdagens "Zebra Grand Prix deltar - i tillegg til Vivian Sørmeland og Nicolas Calie - Jorun Stiansen, Arnulf Refsnes, Mina Hadjian, Christian Ingebrigtsen, Eldar Vågan og Kari Traa.

"Zebra Grand Prix" ser du på TV 2 Zebra onsdager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Siv Jensen: - Det kunne vært min siste time

Se videointervju med Vivian Sørmeland her:

[obj:media:7602]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer