RØK UT: Under lørdagens episode var det den tidligere langrennsløperen Anne Jahren som måtte pakke sakene.  Foto: Roy Darvik/Rubicon
RØK UT: Under lørdagens episode var det den tidligere langrennsløperen Anne Jahren som måtte pakke sakene. Foto: Roy Darvik/Rubicon Vis mer

- Jeg er glad for at jeg kom så langt som jeg gjorde

Den tidligere langrennsløperen Anne Jahren tok «Mesternes mester»-exiten med et smil.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det den tidligere langrennsløperen Anne Jahren (52) som måtte reise hjem fra NRK-konkurransen «Mesternes mester».

I år er det de kjente idrettsfolkene Bjørn Maaseide, Jan Åge Fjørtoft, Anette Sagen, Anne Jahren, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Ragnhild Gulbrandsen, Claus Lundekvam, Siri Eftedal Seland og Thor Hushovd som kjemper mot hverandre i håp om å stå igjen som vinner til slutt.

52-åringen fra Bærum er imidlertid ikke bitter over at den gjeve tittelen «Mesternes mester» gikk tapt. 

- Jeg angrer ikke på at jeg ble med på dette! Det var veldig fin opplevde og jeg er glad for at jeg kom så langt som jeg gjorde, forteller skiesset til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet

HARD KONKURRANSE: Anne under konkurransen "linedans".  Foto: Roy Darvik/Rubicon TV
HARD KONKURRANSE: Anne under konkurransen "linedans". Foto: Roy Darvik/Rubicon TV Vis mer

Fikk mange gode venner

Innspillingen fant sted i Monaco hvor de ti tidligere toppidrettsutøverne bodde og levde sammen mens filmingen pågikk - samtidig som de konkurrerte mot hverandre om tittelen «Mesternes mester».  

Jahren forteller at hun fikk flere gode venner under oppholdet i Monaco.

Se Jan Åge Fjørtoft og Roy Johansen vise rundt i «Mesternes mester»-huset:

- Jeg er glad for at jeg fikk muligheten til være med. Vi fikk veldig god kontakt vi deltakerne, og vi ble en sammensveiset og god gjeng, forteller hun. 

Saken fortsetter under bildet

IDRETTSPROFFER: Årets deltagere i "Mesternes Mester": Anette Sagen, Bjørn Maaseide, Ragnhild Guldbrandsen, Jan Åge Fjørtoft, Vibeke Softerud, Roy Johansen, Siri Eftedal Seland, Anne Jahren, Thor Hushovd, Andreas Håtveit, med Dag Erik Pedersen. Foto: Tor Lindseth
IDRETTSPROFFER: Årets deltagere i "Mesternes Mester": Anette Sagen, Bjørn Maaseide, Ragnhild Guldbrandsen, Jan Åge Fjørtoft, Vibeke Softerud, Roy Johansen, Siri Eftedal Seland, Anne Jahren, Thor Hushovd, Andreas Håtveit, med Dag Erik Pedersen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Glemte deltagelsen

Da Seoghør.no møtte «Mesternes mester»-deltagerne tidligere i år, fortalte den tidligere fotballspilleren Jan Åge Fjørtoft (49) at han nesten hadde glemt hele deltagelsen i NRK-serien.

- Det var en fantastisk opplevelse. Vi var tre uker i en boble. Jeg hadde egentlig ingen forventninger om å dra dit, det var liksom noe jeg takket ja til for lenge siden. Når det nærmet seg dagen så tenkte jeg: Åja, på onsdag så skal vi til Monaco! Det hadde jeg nesten glemt.

Innspillingen ble en stor opplevelse for den tidligere landslagsspilleren i fotball.

- Når vi kom dit var det helt fantastisk. På rekordtid så ble vi veldig tillitsfulle hele gjengen, og det er du helt avhengig av når du lever så tett oppå hverandre. Det var utrolig mye humor. 

Se intervju med flere av deltagerne her:

LES OGSÅ: - Jeg ble skikkelig skuffet, men hadde ikke mulighet til å fortsette